Авточасти за Автомобили Alfa Romeo

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Alfa Romeo

От първите си автомобили, произведени през 1910 година, както и известните коли шофирани от Джеймс Бонд до най-новите модели Brera, Spider, MiTo, Giulietta и модела 159, който е италианската гордост, марката Alfa Romeo е известна с нейното лукавото и футуристично инженеррство, издръжлив стил и надеждна работа на двигателя. Авточастите на Alfa Romeo са едни от най-добрите в историята на серийните автомобили, независимо дали превозното средство е предназначено за лична употреба или използването му на писта.

Резервните авточасти за  Alfa Romeo, както и аксесоарите са изпитани и проверени за надеждна работа дори и при най-енергичните условия. Сега, ако имате за цел да подобрите мощността на двигателя на вашия автомобил Alfa Romeo, можете да купите конкретните автомобилни части за Alfa Romeo от тук. Някои от предлаганите компоненти през нашият сайт за италианската автомобилна марка са фарове и брони за Alfa Romeo, скоростни кутии и двигатели за Alfa Romeo, изпускателни системи за Alfa Romeo и много други.

Единствено сега имате шанса да се възползвате и лесно да намерите оригинални авточасти за Alfa Romeo и тунинг части, които могат да увеличат конските сили, въртящият момент и управляемостта на автомобила. Автоморгите и автомагазините за резервни части за Alfa Romeo работешти с нас гарантират за предлаганите авточасти, независимо да ли те са нови или втора употреба. Частите за Alfa, закупени от сайта 24asti.bg ще подобрят работата на двигателя и мощността.

Ако търсите да замени някои стари, износени или повредени части, като спирачните накладки и спирачни дискове, уплътнения на капака на главата на двигателя, радиатора и други части и елементи, можете просто да изпратите запитване от нашият сайт за нови и втора употреба авточасти - 24asti.bg. Разгледайте нашите каталози днес, за да намерите най-висококачествените резервни части за Alfa Romeo на ниски цени, много под редовните цени на дребно по автомагазините. Това ще ви даде възможност за огромни спестявания всеки път, когато се купуват авточасти от нас. Така че, ако искате високо качество части за Alfa Romeo, които не струват много, купете от нас в този момент!

История на автомобилната марка Alfa Romeo

Alfa Romeo е италианска фирма производител на автомобили, основана през 1910 година в град Милано. Първоначалната централа на Alfa Romeo се намира в Неапол. През 1913 година е произведен първият състезателен автомобил от Alfa Romeo. През 1915 година фабриката е под управлението на Никола Ромео, който я преобразува в производство на военна техника.

В края на втората световна война Alfa Romeo започва масово производство на малки превозни средства. Alfa Romeo участва много успешно в състезания като Grand Prix и Formula 1, като през 1925 година става световен шампион в Grand Prix. През 1952 година, Alfa Romeo експериментира върху първият си компактен автомобил с предно предаване. През 1960 година, марката става известна с производството на автомобили за италианската полиция и правителство.

През 1970 година произвеждат спортен модел, с който печелят световното първенство през 1977 година. През 90-те години Alfa Romeo залагат на традиционният авангарден стил съчетан със спортно поведение на автомобила включен в GTA версията на 147 хечбек. Alfa Romeo са едни от първите производители на автомобили, които тестват електрически системи за впръскване на горивото. В по-късен етап те правят много механични промени на Valve в Alfa Romeo Spider.

Електронните променливи фази на Valve са въведени в Alfetta. По-новите промени включват пълен CAD дизайн, използван при Alfa Romeo 164 в процеса на проектиране на автомобила. Alfa Romeo 156 е първата пътническа кола в света, която използва дизелов Common rail двигател. Новост е и Selespeed системата използвана при Alfa Romeo 156. Multiair - електро-хидравличната променлива технология се използвани в MiTo през 2009 година. Alfa Romeo се стремят да направят 170000 продажби през 2011 година.