Авточасти за Автомобили Audi

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Audi

Чрез сайта 24asti.bg, стотици търговци на авточасти и автоморги от цялата страна предлагат нови и втора ръка авточасти за Audi. Чрез нашата онлайн търсеща система Вие лесно можете да откриете и закупите на конкурентно ниски цени резервни части за Audi. Независимо дали търсите втора употреба авточасти за Audi A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8 или от сериите S, R, TT или друг модел на автомобилната марка Audi, трябва да сте сигурни, че в 24asti.bg, Вие ще откриете, това което търсите бързо и лесно.

Използвайки нашата онлайн търсеща система за авточасти, без никакви затруднения ще намерите  желаните нови резервни части за Audi в най-кратки срокове. Също така в сайта 24asti.bg, могат да бъдат открити хиляди употребявани резервни части за Audi, които са демонтирани по най-прецизен начин от автомобили с марката Audi. Независимо от това какъв модел Audi карате дали нов или стар ние сме готови да приемем предизвикателството и да ви предложим най-добрите цени за нови авто части или части втора употреба за Audi.

Тук ще откриете най-изгодните оферти за авточасти Audi. Просто използвайте системата като изберете вашият модел Audi, въведете необходимата резервна част за Audi и изпратете запитването. В най-кратък срок Вие ще получите оферта за търсената част от търговец предлагащ авточасти за Audi. Също така, ако не търсите, а продавате нови или употребявани части за Audi, можете да се регистрирате в сайта.

История на автомобилната марка Audi

Audi е немски производител на автомобили от различен тип и клас. Фирмата се намира в Ingolstadt - Германия. Audi е филиал на Volkswagen, след по-етапно закупуване на своя предшественик, Auto Union от бившия си собственик Daimler-Benz. Volkswagen подновява марката Audi през 1965 година със серията Audi F103. Създаването на компанията е на 14 ноември през 1899 година. Името Audi произлиза от фамилното име на August Horch.

Купето на автомобилите Audi е 100% поцинковано за да се предотврати корозия. Един от първите автомобили през модерната епоха е Audi 100 с 5 цилиндров двигател, създаден през 1968 година. Не след дълго време се произвежда и Audi 80 с 4 цилиндров двигател, следван от Audi 50, който е въплъщение в концепцията на Volkswagen Polo и Volkswagen Golf. След няколко години в Audi се прилага задвижването на четирите колела. Следва производството на рали състезателни коли.

Системата за задвижване на четерите колела чрез централен деференциал е въведена в Audi Quattro Coupe с турбо двигател през 1980 година. През 1987 година, марката Audi представя новият и елегантен модел за времето си, Audi 90 с 5 цилиндров двигател, който притежава множество нови функции. През 1992 година, Audi представят новият 2.8L двигател V6. В началото на 21 век, Audi поставя няколко рекорда за скорост.

През 1994 година, Audi прилагат Space Frame технология (наричана още ASF – Audi Space Frame) в производството на Audi A8 влагайки повече алуминий за олекотяване на купето. Audi от скоро предлагат компютъризирана система наричана Multi Media Interface (MMI). Продажбите на Audi през 2000 година са около 650 000. През 2008 година те достигат до 1,000 милион. Audi има седем завода за производство в целият свят.

Някои от моделите, за които можете да изпратите запитване относно авточасти за Audi са:

Audi 100 Audi A4 Audi Q5
Audi 100 Quattro Audi A4 Quattro Audi Q7
Audi 100 Series Audi A5 Audi Quattro
Audi 200 Audi A5 Quattro Audi R8
Audi 200 Quattro Audi A6 Audi RS4
Audi 4000 Audi A6 Quattro Audi RS6
Audi 4000 Quattro Audi A7 Quattro Audi S4
Audi 5000 Audi A8 Audi S5
Audi 5000 Quattro Audi A8 Quattro Audi S6
Audi 80 Audi Allroad Quattro Audi S8
Audi 80 Quattro Audi Cabriolet Audi Super 90
Audi 90 Audi Coupe Audi TT
Audi 90 Quattro Audi Coupe Quattro Audi TT Quattro
Audi A3 Audi Fox Audi V8 Quattro