Авточасти за Автомобили Hyundai

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Hyundai

Търсите на достъпни цени качествени авточасти за Hyundai и Hyundai аксесоари? Е, не търсете повече! Онлайн склада 24asti.bg разполага с безброй наличности на части за Hyundai. Автомобилната марка е вече толкова популярна в България, като Toyota, Nissan и Honda. Ние знаем, че това е един автомобилен производител, който е във възход, съдейки по последните постижения в продажбите на нови и употребявани резервни части за Hyundai.

Автомобилите на Hyundai се предлагат на Българският пазар на много добри цени. Корейският автомобилен производител също така взе една много агресивна маркетингова позиция не само да се задържи на повърхността, но и да бъде конкурентоспособен. Това просто показва спечеленото доверие на крайните потребители. Доверието никога не се основава на нищо в автомобилната индустрия.

Така, че собствениците на Hyundai не трябва да го приемат за даденост като е нужно да знаят, че автомобилите с едноименната марка имат нужда от компетентно диагностициране, навременна поддръжка и ремонт. Всички нужни аксесоари и оригинални резервни части за Hyundai можете да купите от 24asti.bg. Ние предлагаме и втора употреба авточасти за Hyundai достъпни, ниски с гаранция.

Правото на избор е само ваше. Изпратете запитване сега и се насладите на тези добри оферти, които ще ви изпратят търговците на авточасти за Hyundai от автомагазини и автоморги. Цялата процедура се състои в няколко лесни стъпки за да намерите необходимите нови или втора ръка резервни части за Hyundai. Без значение от модела кола, дали е нова или стара при нас ще намерите всичко за автомобилите Hyundai.

От регистрираните автоморги в нашият сайт можете да купите скоростни кутии за Hyundai, двигатели за Hyundai, едрогабаритни авточасти за Hyundai и много други на супер цени. Не е необходимо да се притеснявате, че резервната част няма да съответства или пасва на вашият автомобил, защото ние ви гарантираме, че работим с най-големите специалисти и професионалисти в автомобилният бранш. Всяка поръчана резервна част за Hyundai, ще пристигне бързо до вашата врата. Не чакайте, а използвайте търсачката за авточасти сега!

История на автомобилната марка Hyundai

Hyundai Motors Company е корейски автомобилен производител, който заедно с Kia се състои от Hyundai Kia Automotive Group. Hyundai Motor Company е създадена през 1967 година. Седалището е в Сеул - Южна Корея. Първият модел на компанията, Cortina е създаден със сътрудничеството на Ford Motor Company, през 1968 година. Първият модел произведен като личен проект от компанията е Hyundai Pony, през 1975 година. През 1983 година, Hyundai изнасят Pony за Канада, но не и за Съединените щати, тъй като Pony не покрива стандартите за вредни емисии там.

Продажбите за САЩ започват през 1986 година, след подобренията по-новият модел Hyundai Excel. Компанията започва да произвежда модели със собствена технология през 1988 година, като се започва с Hyundai Sonata. Пред 1991 година компанията успява да разработи свой собствен бензинов двигател. През 1998 година, Hyundai придобива съперника си Kia Motors. През 2000 година, компанията създава стратегически алианс с Daimler Chrysler, отразявайки партньорството си с Hyundai Group. През 2001 година е създадена Daimler-Hyundai Truck Corporation.

През 2004 година, Daimler Chrysler продава своят дял. Hyundai притежава най-голямата интегрирана производствена база за автомобили в целият свят, намираща се в Улсан. Базата е в състояние да произвежда по 1.6 милиона превозни средства годишно. В компанията работят около 75 000 души по-целия свят. Превозните средства на Hyundai се продават в 193 страни чрез 6000 дилъри и изложбени зали по целия свят. Световните продажби през 2005 година достигат над два милиона и половина. Hyundai си е определил като цел за 2006 година да достигне продажби от 2.7 милиона.

През 2007 година достига близо четири милиона продажби в световен мащаб, надминавайки автомобилите като Chrysler, Peugeot, Fiat, Honda и Nissan. През 2008 година, Hyundai (без Kia) се нарежда на осмо място сред най-големите автомобилни производители. Hyundai е четвъртият по-големина автомобилен производител от 2009 година и е обявен за най-бързо развиващата се компания. През 2010 година, Hyundai имат продадени над 1.7 милиона превозни средства в световен мащаб.