Авточасти за Автомобили Skoda

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Skoda

Вие сте собственик на Skoda и търсите да закупите резервни авточасти онлайн? С най-голямо удоволствие е ще ви известим, че се намирате в сайта, който разполага с най-големи складови наличности на авточасти за Skoda. Вашата кола има нужда от поддържа и ремонтира на износени оригинални части за Skoda веднага? Хубаво нещо тук, е че дори вашата Skoda да е произведен и през 60-те, 70-те или 80-те години, няма да имате затруднения при намирането на необходимите авточасти за Skoda.

Това е така, защото 24asti.bg е тук, за да ви помогне. Ако разгледате нашият онлайн каталог за части, ще видите, че ние разполагаме с хиляди автоаксесоари, както и нови и втора употреба части за Skoda. Всички продукти се получават само от сигурни производители, с които работят търговците в бранша, за да са сигурни крайните клиенти, че резервните части за Skoda не попадат под стандартите на автомобилната индустрия.

Като всеки отговорен собственик на автомобил Skoda, ние никога няма да направим компромис с качеството на нашите части. Дилърите от автоморги и магазини за Skoda, работят с най-известните марки на пазара, за да задоволят нуждите на вашата кола. Можете да избирате от реномирани марки авточасти като Bosh, Febi, Anco, Accel, EBC Brakes, A1 Cardone и още много други.

Освен с качеството, ние също се гордеем с достъпността на цените, които предлагат регистрираните търговци на авточасти за Skoda в 24asti.bg. Потърсете и купете втора употреба или нови оригинални части за Skoda на разумни и дори силно дисконтирани цени, които биха позволили да поправите или ремонте автомобила си, без да занулите бюджета си. Но сайта 24asti.bg не спира дотук.

За да ви дадем възможно най-добрите сделки в уеб пространството, ние Ви предлагаме ниска цената подкрепена с гаранция за качество и произход на резервните части за Skoda. Това ще ви позволи да получите какъвто и да е продукт с дълъг живот на най-ниските възможни цени. На върха на всички тези предимства, вие ще получите също и насладата от лесното и удобно пазаруване в нашият сайт за нови и втора ръка авточасти за Skoda. Така че, какво чакате? Спестете пари при пазаруването от виртуалният онлайн склад за резервни части за Skoda още днес!

История на автомобилната марка Skoda

Чешката марка Skoda е създадена през 1859 година, но до 1890 година се е занимавала с производството на метални материали за промишлеността. След 1890 година става Skoda Auto. В началото на този период се занимава с производството на велосипеди, както много други фирми от този бранш. През 1899 година, Skoda правят своя дебют с нов мотоциклет. През 1900 година са направени 150 машини и са изпратени в London за фирмата Hewtson. След първата световна война започва производството на камиони.

След 1930 година, Skoda има успех с много популярни модели. През 1945 година фабриката е била реконструирана и започва производството на Шкода II от серия 1101. До 1960 година Skoda запазва добрата си репутация с производството на модели като Skoda 440 Spartak, 445 Octavia, Felicia and Škoda 1000 MB. В края на 1980 година, Skoda продължава да се занимава с производството на автомобили, които се променят драстично в сравнение с колите произвеждани през 60-те години.

Излизат Skoda 105 и 120 версия Estelle, на които двигателя е с мощност 130 к.с., поставен в задната част на автомобила. Тези автомобили участват в RAC рали и печелят в своя клас в продължение на 17 години. През 1987 година е представен моделът Favorit. Този модел бил много популярен в Чехословакия и други Източни страни и също така се е продавал в Западна Европа. През 1991 година, Skoda става партньор на Volkswagen с 30% дялово участие от страна на немският автомобилен производител.

След дългите победи в RAC рали, Skoda взема участие в FIA World рали шампионата с модел Skoda Octavia през 1999 гдина. Octavia WRC е с най-добрият резултат на Armin Schwarz's и с постигнато трето място на рали Safari през 2001 година. От 2000 година, Skoda става изцяло собственост на Volkswagen. През 2009 година продажбите в световен мащаб достигат близо 685 000 коли, а през 2011 година броят им за месец март е 85 000.