Авточасти за Автомобили Volkswagen

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Volkswagen

Нашата онлайн търсеща машина за авточасти, лесно ще ви отведе до необходимата резервна част за Volkswagen. Нашият капацитет от автоморги и магазини предлагащи авточасти за Volkswagen е най-голям. Отправяйки запитване за нови и употребявани части за Volkswagen, вие ще получите оферти с най-ниските цени и гарантирано високо качество за авточасти Volkswagen. Това е сайта с най-големите наличности на резервни части за Volkswagen в България.

Най-големите автоморги и автомагазини предлагащи резервни части за Volkswagen работят с нас. В 24asti.bg се предлагат нови и втора ръка авточасти за Polo, авточасти за Passat, авточасти за Golf, авточасти за Caddy, части за Sharan, резервни части за Lupo, Beetle, Bora, Jetta, Vento и всички останали модели на Volkswagen. Употребяваните авточасти за Volkswagen са с гарантирано качество. Необходими са ви резервни авточасти за VW? Не се колебайте, а изпратете бързо запитване за необходимите резервни части за Volkswagen.

Независимо дали търсите нови или втора ръка части за VW, тук ще намерите всяка една авточаст, от която има нужда вашият модел Volkswagen. 24asti.bg разполага с най-големият асортимент от авточасти за Volkswagen като се започне от аксесоари за Volkswagen, меки връзки и превключватели за Volkswagen, преминавайки през окачването, ходовата част и спирачната система на Vokswagen, стигайки до съединителя, скоростната кутия и двигателя на всеки един модел Volkswagen. Най-добрите цени на авточасти Volkswagen от автоморги и автомагазини са тук при нас.

История на автомобилната марка Volkswagen

Марката Volkswagen или съкратено VW е основана през 1937 година в Германия. Това е една от най-продаваните марки автомобили по-целият свят. Групата на Volkswagen е също собственик на Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, SEAT, Skoda и камионите Scania. Името Volkswagen преведено на български означава "колата на народа". Още в самото начало марката е произвеждала луксозни автомобили. Средно статистическият гражданин трудно си е позволявал нещо повече от мотор за това време. Volkswagen са имали много проекти, които са били в процес на разработване. Адолф Хитлер решава да спонсорира VW по-държавна програма. Изискването на Хитлер било да се направи автомобил за двама възрасти и три деца, който да развива до 100 км/ч.

Инженера избран за задачата бил Ferdinand Porsche. По-това време Porsche е бил известен дизайнер на Mercedes 170H. Следват промени включващи по-добрата горивна ефективност, надеждност, по-леко управление на автомобила и създаване на икономически ефективни резервни части. Намерението било обикновените германци да си закупят автомобили чрез помощна програмна схема създадена от Хитлер, от която са се възползвали 336 000 души. След втората световна война, Volkswagen имат своята отличителна кръгла форма. Двигателят е бил разположен в задната част на автомобила. През 1938 година, започва изграждането на нова фабрика в град KdF-Stadt - Германия. През 1945 година фабриката е бомбандирана и разрушена от американците.

От 1948 година, Volkswagen става много важен елемент, който помага за икономическо възстановяване на Западна Германия. Volkswagen за първи път са изложени за продажба в САЩ през 1949 година. Производството на Volkswagen Beetle Type 1 се увеличило драстично през годините и броят достигнал до един милион през 1955 година. От 1961 до 1973 година, Volkswagen разширява драстично своята продуктова линия с производството на четири Type 3 модела и Type 411 и 412. Audi повлиява за развитието на новото поколение Volkswagen, известни като Passat, Golf, Polo и Scirocco. Golf е в основната производствената гама на Volkswagen.

През 1991 година, Volkswagen стартира третото поколение на Golf модел MK3. През 1994 година се появява и Volkswagen Jetta. Следват много нови модели на Golf, Bora, New Beetle, Passat. Volkswagen има фабрики в много части на света, произвеждащи резервни части за автомобилите на местните пазари. Volkswagen има производствени и монтажни заводи в Германия, САЩ, Русия, Бразилия, Аржентина, Португалия, Испания, Китай, Индия, Полша, Мексико, Босна, Херцеговина и Южна Африка. През 2011 година компанията е обявена за една от 25-те най-големите производители в света.

Вижте някои от моделите, за които можем да ви предложим авточасти Volkswagen

Volkswagen Amarok Volkswagen Golf 1 Volkswagen LT Volkswagen Polo Fun
Volkswagen Beetle Volkswagen Golf 2 Volkswagen Lupo Volkswagen Quantum
Volkswagen Bora Volkswagen Golf 3 Volkswagen Multivan Volkswagen Santana
Volkswagen Caddy Volkswagen Golf 4 Volkswagen Parati Volkswagen Scirocco
Volkswagen Caravelle Volkswagen Golf 5 Volkswagen Passat Volkswagen Sharan
Volkswagen Corrado Volkswagen Golf 6 Volkswagen Phaeton Volkswagen Tiguan
Volkswagen Derby Volkswagen Golf Cabrio Volkswagen Pointer Volkswagen Touareg
Volkswagen Eos Volkswagen Golf Plus Volkswagen Polo Volkswagen Touran
Volkswagen Fox Volkswagen Iltis Volkswagen Polo 2 Volkswagen Vento
Volkswagen Gol Volkswagen Jetta