Авточасти за Бусове Kia

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Kia

Когато най-големият корейски производител на автомобили Kia Motors e обявена в несъстоятелност през 1997 година и Hyundai Motor Company поема 51% от компанията. Така че не се изненадвайте, когато търсене авточасти за Kia и аксесоари за Kia, ако попаданите резервни части с марката Hyundai. В САЩ, Kia Motors е известен като Kia Motors America (KMA), която е осмата най-добра продавана автомобилна марка в САЩ.

През август 2009 година моделите на Kia добиват по-голяма популярност марки като Chrysler и Mazda. Kia винаги са правили всичко възможно, за да подобрят своя занаят, както е показано от гамата на хибридни електрически превозни средства и наскоро разработени външни авточасти Kia, които допринасят за по-уникалният вид на Kia. Сега вие имате пълен безплатен достъп до нови и втора употреба авточасти за Kia, без значение кой модел Kia шофирате и от кои резервни части за Kia се нуждаете.

Нашият виртуален склад за авточаси от автоморги и автомагазини може да ви осигури най-високо качество и модерени аксесоари и части за Kia. Бихме могли да ви предоставят почти всички нови и втора ръка резервни части за Kia, които вероятно ще са необходими за вашият автомобил, независимо от неговия модел и година. Дали имате Optima, Rio, Spectra, Sportage или Sedona, можете да бъдете уверени, че ще намерите това, което търсите в нашата широка гама от авточасти и аксесоари онлайн. Всички авточасти за Kia са набавени само от топ марки като  Febi, A1 Cardone, Beck Arnley, Catco, Scan-Tech и други.

Между другото вие нямате никаква причина да се съмняват в качеството на авточастите втора употреба за  Kia предлагани през сайта 24asti.bg. Можете да поръчате части за Kia по всяко време, всеки ден, защото ние сме отворени да ви обслужим 24 часа, 7 седем дни в седмицата. Що се отнася до сигурното пазаруване на авточасти онлайн, също не е нужно да се притеснявате. Не губете време, а се възползвайте от достъпа до резервните части за Kia и направете своето безплатно запитване тук и сега!

История на автомобилната марка Kia

Kia Motors е със седалище в Сеул - Южна Корея. Компанията е вторият по-големина производител на автомобили с продажби от над 1.4 милиона автомобила през 2010 година. Фирмата е отчасти собственост на  Hyundai Kia Automotive Group. Kia е най-старата компания, автомобилопроизводител в Южна Корея. Тя е основана на 9 юни 1944 година, като производител на стоманени тръби и велосипедни части. През 1951 година, Kia започва изграждането на цели велосипеди.

По-късно започват производство на мотоциклети с начало 1957 година, камиони от 1962 година и автомобили през 1974 година. Първият завод на Kia за сглобяване на автомобили е открит през 1973 година. През 1986 година, Kia започва партньорството си с Ford. Първата продажба на автомобил Kia в САЩ е била през февруари 1994 година. По-време на азиатската финансова криза през 1997 година, Kia е обявена в несъстоятелност.

През 1998 година, Hyundai Motor Company придобива 51% от компанията Ford Motor Company, която е собственост на интереси в Kia Motors от 1986 година насам. След последвало освобождаване от активи, Hyundai Motor Company притежава по-малко от 40% от компанията. От 2005 година, Kia се е съсредоточила върху пазара в Европа. Kia има изградена мрежа от дистрибутори и търговци в 172 страни по-света.

Компанията има над 42 000 служители. Приходите им надхвърлят 14,6 милиарда долара. 2008 година, Kia Motors America отбелязва 14-та поредна година на ръст на американския пазарен дял. През август 2009 година, Kia е 8-та най-продавана автомобилна марка в САЩ. През последните години, Kia се продава също така успешно и в Европа.