Авточасти за Бусове Nissan

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Nissan

Намерете авточасти втора употреба за Nissan, само в нашият сайт на най-ниски цени. От тук вие имате достъп до най-големите наличности на авточасти за Nissan. Най-голямата онлайн мрежа от автомогри предлагащи резервни части за Nissan е в сайта 24asti.bg. Офертите предлагани чрез нашият сайт от автоморги и автомагазини за Nissan са конкурентни. Новите авточасти за Nissan са с гарантиран произход, а втората употреба резервни части за Nissan са с гарантирано качество. Сайта 24asti.bg може да ви бъде много полезен при търсенето на авточасти за Nissan.

Трудно е да бъде намерен сайт за японски авточасти за Nissan в българското онлайн пространство с уникално ниски цени на резервни части за Nissan като в търсещата машина за нови и употребявани авточасти - 24asti.bg. Тук ще намерите резервни части за всички модели като Nissan Almera, Mikra, Pimera, 350Z, GT-R, Pickup, Pixo и всички останали. Хилядите авточасти за Nissan са тук. Намерете необходимата резервна част за Nissan като пуснете безплатно запитване през сайта на 24asti.bg. В нашата система ежедневно се регистрират търговци, които предлагат японски авточасти за Nissan.

Всички те работят с куриери на територията от цялата страна, което означава, че поръчаните резервни части за Nissan ще пристигнат възможно най-бързо до вас клиентите. Без значение дали търсите нови или втора ръка авточасти за Nissan, сайта 24asti.bg е готов да отговори на вашите запитвания 24 часа в денонощието. Най-добрите оферти за двигатели за Nissan, скоростни кутии за Nissan, фарове и стопове за Nissan, едрогабаритни авточасти за Nissan и всички останали японски резервни части, са достъпни за клиентите на нашата система.

История на автомобилната марка Nissan

Nissan Motor Company Ltd е автомобилен производител със седалище в Япония. Името на Nissan е използвано за първи път през 1930 година в токийската стокова борса за Nippon Sangyo, която е холдингова компания основана през 1928 година. Nissan навлиза в автомобилният пазар през 1933 година. От тогава се счита и създаването на Nissan Motor Company. По-това време, Nissan действително става собственост на Nippon Sangyo и Hitachi. Компанията е произвеждала двигатели, самолети и камиони за японската армия.

Заводът е изместен в Китай, след като Япония присвоява земите. От 1947 до 1948 година компанията се е казвала Nissan Heavy Industries Corp. В началото на 1950 година, Nissan са си партнира с установената европейска компания Austin Motor Company. Nissan имат широка гама от автомобили и камиони, първоначално предлагани само на вътрешния пазар, но след 1950 година имат износ в целият свят. През 1967 година, Nissan представят своят нов и развит четири цилиндров двигател.

През 1966 госина Nissan се обединяват с Prince Motor Company. През 1969 година те представят спортен автомобил, модел Datsun 240Z работещ с шест цилиндров двигател от серията L. Nissan въвежда нова луксозна марка на американския пазар през 1989 година, наречена Infiniti. През 1992 година, Nissan подновява задвижването на четирите колела на Terrano, което е механично и козметично идентично с това на Ford Maverick. От 1993 година до 2002 година, Nissan имат партньорство с Ford и пускат на пазара Mercury Villager и Nissan Quest.

Двата минивана са произведени с едни и същи части и са почти идентични като изключим някои козметични разлики. През 1999 година, Nissan стават партньори с Renault SA от Франция, които притежават 43.4% от Nissan, докато Nissan държи 15% от акциите на Renault. Nissan изкарва нова версия на Quest през 2004 година. Nissan става вторият по-големина производител на превозни средства през 2011 година на родния си пазар, надминавайки Honda и Toyota.