Авточасти за Бусове Renault

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Renault

Търсенето на авточасти втора употреба за Renault е вече лесно начинание, ако използвате иновативната система на сайта 24asti.bg. Автоморгите разполагащи с наличност на повечето модели Renault имат пряк достъп до нашата система, чрез която могат да предлагат и продават авточасти за Renault. Ако търсите едрогабаритни части втора употреба за Renault, скоростни кутии за Renault или употребявани горивни помпи за Renault, знайте че се намирате на правилното място.

Търсите турбо за Renault, оделни части и цели двигатели за Renault или други резервни авточасти, не се двоумете, а веднага изпратете своето запитване за необходимите части втора ръка за Renault, чрез сайта 24asti.bg. Ние гарантираме, че търговците на авточасти за Renault ще ви изпратят оферта с най-добра цена. Чрез нашият сайт вие можете да закупите не само употребявани авточасти, а и нови части за автомобили Renault. Ние ще ви предложим най-големият и най-добрия избор на френски авточасти за Renault.

Онлайн каталога ни предлага всички видове амортисьори, спирачни дискове, накладки, съединители, елементи за ходовата част, ауспуси и всичко останало за автомобилните марки Renault. Наличностите на употребявани двигатели за Renault и скоростни кутии за Renault са най-големи само тук при нас. Търсенето на авточасти за Renault чрез нашият сайт е безплатно. Сервизното обслужване на всеки автомобил е крайно необходимо затова закупете своите консумативи като: автомобилно масло, ремъци, горивен и въздушен филтър за Renault от сайта на 24asti.bg. Гарантирано високо качество и бърза доставка е мотото на търговците предлагащи консумативи и авточасти за Renault, които работят чрез системата на 24asti.bg.

История на автомобилната марка Renault

Френският автомобилен производител Renault S.A. е основан през 1899 година. Френската марка е създадена от Louis Renault, който се е занимавал с проектиране и производство. Неговите братя Marcel и Fernand се заели с управлението на фирмата. Renault произвежда коли, джипове, микробуси, камиони, автобуси и трактори. В миналото компанията е реализирала и проекти за железопътни превозни средства. Първият създаден автомобил от тях е Renault Voiturette 1CV.

През 1906 година, Louis поема управлението на фирмата. През тази година се произвежда Renault AK 90CV, който взема участие в Grand Prix motor racing. По-това време колите на Louis притежават много луксозни елементи. Обхвата на компания се разширява след 1918 година, като включва производство на индустриални и селскостопански машини. 1928 година Renault, произвеждат близо 46 000 от моделите 6cv ,10cv ,15cv, 40cv, 18/22cv, Vivasix и Monasix. Модерната епоха за Renault започва след 1972 година, когато създават икономичният Renault 5.

През 70-те години стартират много модели на марката като R4, R5, R6, R12, R15, R16 и R17 18 и Renault 20. През 1980 година се продават някои интересни модели в САЩ. Съюзяването им с Nissan на 27 март 1999 година ги прави третият по-големина производител на автомобили в целият свят. Също така те са водещи в развитието на електрическите автомобили сред другите производители на автомобили. Renault продължава да функционира като самостоятелна компания, но с намерението да си сътрудничи със своите партньори.

По-късно Renault става собственик на румънската компания Automobile Dacia и корейският производител на автомобили Renault Samsung Motors. След 2001 година Renault става собственик на германския производител на селскостопанската техника CLAAS. Най-успешните им модели автомобили към днешна дата са Clio и Laguna. 2008 година, Renault показва изцяло електрически автомобил концепция под името ZE. Renault е представил множество концептуални автомобили с цел да покаже бъдещите посоки в дизайна и технологиите на автомобилостроенето.

Изпратете безплатно запитване за наличности и цена на авточасти за Renault от долупосочените модели:

Renault 4 Renault 30 Renault Grand Scenic Renault Safrane
Renault 5 Renault Alpine Renault Kangoo Renault Sandero
Renault 9 Renault Avantime Renault Koleos Renault Scenic
Renault 11 Renault Clio Renault Laguna Renault Scenic RX4
Renault 14 Renault Clio Symbol Renault Logan Renault Sport Spider
Renault 18 Renault Espace Renault Master Renault Symbol
Renault 19 Renault Fluence Renault Megane Renault Trafic
Renault 20 Renault Fuego Renault Modus Renault Twingo
Renault 21 Renault Grand Espace Renault Nevada Renault Vel Satis
Renault 25