Авточасти за Джипове Fiat

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Fiat

Изграждането на автомобили, които са достъпни, с атрактивен стил и вълнуващи двигатели, както и да се подобри качеството на всекидневния живот, това е първоначалната мисия на автомобилната марка Fiat. Компанията се неспира да покрива нуждите и интересите на своите клиенти, което успешно кара италианската автомобилна компания да се движи напред.

Сега Fiat се фокусира повече върху непрекъснатото и бързо преразглеждане на своите продукти заедно с технологичните изследвания. Fiat също така обръща повече внимание на отличните проекти и изграждане на нова, положителна връзка със своите клиенти. За да се покаже развитието на този нов подход, компанията въвежда ново лого, което се развява на нова философия и историческата приемственост на Fiat.

Съвременното производдство на новите авточасти за Fiat са вече на много високо технологично ниво. В бъдеще, автомобили на Fiat не само ще покаже технологичните иновации, които може да проявят отдаденост на компанията за опазване на околната среда. Разбира се автомобилната компания няма да бъде в състояние да направят това без помощта на висококачествени резервни части за Fiat.

За да са пълноправни и екологични превозните средства, Fiat не спира да повдига нивото на линията авточастите, които ще направят всеки модел по издръжлив. Новите модели не правят никакъв компромис с безопасността и ефективността на превозните средства. Ако притежавате автомобил Fiat и искате той да ви служи безпроблемно е необходимо при нужда да подменяте повредените компоненти и части.

Добра новина за вас в момента, е че този сайт предлага най-висок рейтинг в индустрията на автомобилните части за FIAT на много разумни цени. Без значение от това какви авточасти за Fiat или аксесоари са ви нужни, можете да ги намерите тук за най-кратко време. В сайта освен нови авточасти, се предлагат и части втора употреба за Fiat. Това е една от най-разпространените автомобилни марки в нашата страна и затова търговците от автоморги и автомагазини за Fiat, които продават чрез нашият сайт 24asti.bg, се стремят да поддържат всички възможни авточасти за всеки един модел налични в складовете на територията на страната.

История на автомобилната марка Fiat

Fiat SpA е марка, основана от италиански инвеститори през 1899 година. Италианската компания Fiat e автомобилен завод със седалище в град Torino. В началото на своето развитие Fiat са произвеждали железопътни превозни средства, самолети и танкове. Компанията е управлявана от Giovanni Agnelli, от основаването и през 1899 година до неговата смърт през 1945 година.

Автомобил създаден още през първата година с марката Fiat e модела 3 CV. Първият създаден камион е през 1903 година. Fiat прави първият си износ за САЩ през 1908 година. През същата година е бил произведен и първият самолет с техен двигател. Едни от най-използваните автомобили за таксита в Европа са били на Fiat. Италианската компания Fiat и до днес продължава да е най-големият производител на превозни средства в Италия с автомобили от малки градски коли, микробуси, камиони стигайки до луксозни спортни автомобили направени от Ferrari.

През 1969 година, Fiat закупува контролните интереси на Lancia и Ferrari. 1984 е годината, когато Fiat и Lancia временно се изтеглят от пазара на Съединените щати. През 1986 година, Fiat придобитива Alfa Romeo от италианското правителство. Maserati става собственост на Fiat през 1993 година. Alfa Romeo излиза на пазара за САЩ през 1995 година. Maserati навлиза в Америка чрез Fiat отново през 2002 година.

С течение на времето, повечето автомобилни компании по-целия свят са станали холдингови дружества на местни и чуждестранни конкуренти. През 2000 година General Motors придобива дял от Auto Fiat. Към края на 2010 година General Motors се присъединява към Opel / Vauxhall. От 2010 година, Fiat е считан за деветия по-големина производител на автомобили. Fiat има фабрики в Италия, Франция, Турция, Индия, Пакистан, Китай, Сърбия, Русия, Аржентина, Полша, Бразилия и други.

Моделите на Фиат, за които можете да отправите запитване за резервни авточасти са:

Fiat 1100 Fiat 8V Fiat Stilo
Fiat 1100D Fiat Coupe Fiat Ulysee
Fiat 1200 Fiat Croma Fiat Albea
Fiat 124 Fiat Brava Fiat Agrenta
Fiat 125 Fiat Bravo Fiat Bartona
Fiat 128 Fiat Barchetta Fiat Duna
Fiat 131 Fiat Doblo Fiat Linea
Fiat 1400 Fiat Idea Fiat Regata
Fiat 1500 Fiat Marea Fiat Ritmo
Fiat 1900 Fiat Multipa Fiat Siena
Fiat 2100 Fiat Panda Fiat Strada
Fiat 500 Fiat Punto Fiat Tempra
Fiat 500L Fiat Scudo Fiat Tipo
Fiat 600 Fiat Strada Fiat Uno
Fiat 600D Fiat Sedici Fiat Talento
Fiat 850 Fiat Seicento Fiat Ducato