Авточасти за Джипове Mitsubishi

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Mitsubishi

Намерете японските авточасти за Mitsubishi от тук. Възползвайте се от намалените цени на резервни части за Mitsubishi през този сезон. Многобройните автоморги за Mitsubishi са вече достъпни в нашата система. Вече не е необходимо обикалянето по автоморги от град на град в търсене на втора употреба авточасти за Mitsubishi. Чрез нашият сайт ще спестите време и средства при търсенето на резервни части за Mitsubishi. Искате ли да модифицирате двигателя и окачването на вашият автомобил?

Това вече не е проблем, защото от тук можете да намерите и закупите турбо компресор за Mitsubishi, спортен колянов вал за Mitsubishi, спортно окачване за Mitsubishi и много други тунинг авточасти за моделите 3000 GT, Colt, EVO, Lancer, Galant, Eclipse и всички останали модели от японската автомобилна марка. Предлаганите фарове за Mitsubishi, брони за Mitsubishi, спойлери за Mitsubishi, двигатели и скоростни кутии за Mitsubishi и много други резервни части са с най-ниските цени и високо качество на изработка само и единствено в нашият сайт. 24asti.bg има достъп до най-големите складове на японски авточасти за Mitsubishi в България.

На вашето запитване изпратено през нашата система за нови или употребявани части за Mitsubishi ще бъдат изпратени оферти от автомагазини и автоморги за Mitsubishi от цялата страна. Възползвайте се от безплатният достъп до най-големите наличности на японски авточасти за Mitsubishi. Доволните клиенти са нашият най-голям приоритет и за това непрестанно работим по-подобряването на нашата онлайн система за бързо и лесно намиране на нови и втора употреба части за Mitsubishi. Доверете ни се. Ние няма да ви разочароваме.

История на автомобилната марка Mitsibishi

Mitsubishi Motors Corporation е национален автомобилен производител със седалище в град Minato - Tokyo. Автомобилният произход на Mitsubishi датира от 1917 година, когато Mitsubishi Shipbuilding Co. Ltd (корабостроителна компания) представя Модел А. Автомобилът е бил изцяло ръчно изработен на базата на Fiat Tipo 3. Производството на автомобила излизало скъпо сравнение с масовото производство на Европа и Америка и моделът е бил спрян. През 1934 година, Mitsubishi Shipbuilding се обединява с Mitsubishi Aircraft (компания занимаваща се с производство на самолетни двигатели и части).

Единната фирма е известна като Mitsubishi Heavy Industries. През 1937 година ,фирмата разработва PX33, прототип на седан с предназначение за военна употреба. През 1950 година, Mitsubishi Heavy Industries е разделена на три регионални компании, всяка от които има участие в развитието на моторните превозни средства. След 1953 година, въвеждат Mitsubishi 500 на масовия пазар. След 1962 година се произвеждат Minica и Colt 1000. Първото успешно въвеждане на Galant е през 1969 година. Компанията решава, че трябва да създаде една единствена фирма, която да се фокусира върху автомобилната индустрия.

Марката Mitsubishi Motors е създадена през 1970 година и е част от автомобилното разделение на Mitsubishi Heavy Industries. През 70-те години стратегията на Mitsubishi била да увеличи износа чрез изграждане на партньорства с утвърдени чуждестранни компании. Следователно, през 1971 година те продавали автомобили в САЩ с помоща на Chrysler. Благодарение на тази сделка, Chrysler започва да продава в САЩ, Galant като Dodge Colt. През 1976 година, Galant е продаван като Chrysler Scorpion в Австралия. Mitsubishi постигат годишно производство от един милион автомобила през 1980 година. През 90-те години новият и компактен Pajero става голям хит в Япония.

Също така в САЩ и Япония са се увеличили продажбите на ванове и лекотоварни камиони с марката Mitsubishi. Японската компания е в съюз с PSA Peugeot Citroen от 1999 година насам. Те си сътрудничат за развитието на дизеловите двигатели и бензиновите двигатели с технология за директно впръскване на горивото. Те се обединяват отново през 2005 година за развитието на Peugeot 4007 и Citroen C-Crosser, на базата на японската компания Mitsubishi Outlander. През 2009 година, автомобилната компания Mitsubishi е петата по-големина в Япония и седемнадесета по-големина в света със своето производството.