Авточасти за Джипове Opel

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Opel

Най-голямото разнообразие от резервни части за Opel, можете да намерите чрез търсачката за авточасти за Opel - 24asti.bg. Можете да изпратите бързо запитване за нови авточасти или употребявани авточасти за Opel. Автоморгите с които работим са се доказали като коректни партньори в продажбата на авточасти втора употреба за Opel. Достъпът до най-големите складове в България за авточасти Opel, чрез сайта 24asti.bg е най-добрата преференция за крайните клиенти собственици на автомобили Opel.

При нас ще намерите всички нови и употребявани части за Opel. Вие имате най-големият избор из между авточасти за Corsa, авточасти за Astra, авточасти за Insignia, авточасти за Vectra, авточасти за Omega и всички останали модели на автомобилната марка Opel. Вече можете да избирате между многобройните оферти, които ще ви предложат търговците на авточасти чрез нашата търсеща система за нови авточасти и части втора употреба за Opel. Всички авточасти online - това е резултатът, който постигнахме през последните години, давайки удобството и правото на избор на крайният клиент, който търси авточасти за Opel на най-добрите цени.

Автоморгите в България, които предлагат употребявани авточасти за Opel са регистрирани в нашата система. Вече не е необходимо да обикаляте из различни градове за да намерите употребявани части за Opel. Всичко това може да стане бързо и лесно като попълните нашата форма в сайта 24asti.bg, избирайки модела на вашият Opel и въвеждайки необходимата резервна авточаст за конкретният автомобил.

История на автомобилната марка Opel

Създателят на немската автомобилна копания се казва Адам Опел от където произлиза името използвано от 1899 година до 1929 година, когато става Adam Opel AG. Седалището на компанията се намира в Russelsheim - Germany. От 1929 година до сега Опел е дъщерно дружество на американската компания General Motors или накратко GM. В началото, Опел са произвеждали шевни машини. Не по-късно с участието на двамата си сина, Adam произвежда велосипеди, с което надвишава пазара на шевни машини.

Първите автомобили Опел са произведени през 1899 година, след като синовете на Адам влизат в партньорство с Friedrich Lutzmann. През 1901 година се отделят от Friedrich и подписват договор с французина Alexandre Darracq. Първите автомобили Опел показани на изложение са през 1902 година, а производството им започва през 1906 година. През 1907 е прекратено. 1909 година Опел създават модел с 4.8 к.с. известен като Doctor's Car, използван от доктори да посещават пациентите си. Автомобилът се славел със своята здравина. През 1911 година, фабриката почти е унищожена от пожар.

През 1914 година Опел е вече най-големият производител на автомобили в Германия. Новият двуместен автомобил Laubfrosch е на пазара през 1924 година. През март 1929 година, General Motors - GM, впечатлен от модерните съоръжения и производство на Опел, купува 80% от компанията и до края на 1931 година останалите 20%. Продажбите през 1935 година достигат 100000 на година, които са базирани на модела Опел P4 с мощност 23 к.с., 4-ри цилинров двигател достигащ максимална скорост от 85 км/ч.

През далечната 1939 година, Опел представят изключително успешният Kapitan с 2.5L 6 цилиндров двигател, предно независимо окачване, хидравлични амортисьори, електрически вентилатор за охлаждането и централен скоростомер. В следващите години след войната, Опел въвежда редица нови промени в производството на моторни превозни средства. Опел е един от най-традиционните производители на автомобили в Германия и едина от най-големите автомобили компании в Европа.

Намерете бързо, лесно и на супер цени авточасти за Opel, за следните модели:

Opel Agila Opel Commodore Opel Meriva Opel Sintra
Opel Antara Opel Corsa Opel Monterey Opel Speedster
Opel Ascona Opel Frontera Opel Monza Opel Tigra
Opel Astra Opel GT Opel Omega Opel Tour
Opel Calibra Opel Insignia Opel Rekord Opel Vectra
Opel Campo Opel Kadett Opel Senator Opel Zafira
Opel Combo Opel Manta Opel Signum