Авточасти за Джипове Volvo

Намерете това от което се нуждаете

Авточасти за Volvo

Всички автомобили с марката Volvo излизат от заводите с гаранцията, че ще отговарят на изискванията на потребителите за изпълнение на превозните средство днес. Известният производител на автомобили също така използва само висококачествени авточасти за Volvo в своите превозни средства. За да са сигурни клиентите в добрата работа на компонентите и перфектното им пасване, резервните части за Volvo се произвеждат в собствената им фабрика с помощта на най-новите технологии в автомобилното производство.

В действителност едноименната автомобилна марка е пионер и развива много авто-нововъведения, като например използването на ламинирани стъкла и внушителният дизайн на предпазната клетка на тялото, които са в състояние да намалят нараняванията на пътника по време на сблъсък. Разбира се, тези характеристики са само някои от нещата, които изградиха забележителна репутация на Volvo в индустрията днес.

Така че, ако имате автомобил Volvo по-добре не го приемайте за даденост. Тези автомобили както и всички останали имат нужда от поддръжка и ремонт. От нашият сайт можете да пуснете запитване и евентуално след получаване на оферта да закупите висококачествени компоненти, авто аксесоари и резервни авточасти за Volvo. Както употребяваните части за Volvo, така и новите могат да бъдат закупени чрез 24asti.bg на ниски цени.

Най-големите автоморги за Volvo и автомагазини регистрирани в нашият онлайн автокаталог гарантират за качеството на новите резервни части и частите втора ръка за Volvo. Хилядите резервни части са налични и чакат да бъдат поръчани, задоволявайки нуждите на крайните потребители на 24asti.bg. Намерете определените части или аксесоари за Volvo, като използвате формата в онлайн автокаталога.

Тук се предлагат нови и втора употреба авточасти за всички модели на автомобилната компания Volvo. Ако не сте сигурни за съвместимост, винаги можете да се обадите на търговеца, който ви е изпратил оферта с атрактивни цени, за да уточните подробностите. Така че, независимо дали търсите резервни части за камион Volvo, джип, седан, купе, комби, кросоувър или SUV бъдете сигурни, че 24asti.bg разполага с необходимите резервни части за Volvo, от които се нуждае вашето превозно средство.

Поръчайте си принадлежности и авточасти за Volvo сега и се възползвайте от най-добрите сделки и ексклузивни отстъпки. Магазините за авточасти и аксесоари никога не биха били така удобни, достъпни и безопасни като нашият сайт, който ви позволява да спестите пари и да не загубите ценното си време. И така, какво чакате още? Поръчайте сега резервни части за Volvo!

История на автомобилната марка Volvo

Volvo е шведски производител на превозни средства като автомобили, камиони, автобуси и строителни машини. Volvo също така доставя индустриални и морски системи за задвижване и космически компоненти. Въпреки, че през 1915 година, Volvo е било дъщерно дружество на AB SKF (производител на сачмени лагери), автомобилния производител се счита за официално основан на 14 април 1927 година.

В първите години, Assar Gabrielsson един от SKF мениджър продажби, инженер Gustav Larson и двамата основатели решили да започнат производство на шведски автомобили. Тяхната идея е била да създадат автомобили, които могат да издържат на тежки условия, неравни пътища и ниски температури. Това се превръща в особеност на продуктите Volvo и до днес. През 1927 година са били създадени 280 коли. Първият автомобил произведен с марката е от серията на Volvo OV 4, известен като Jakob.

Първият камион от Серия 1, дебютира през януари 1928 година, като има голям успех и привлича вниманието извън страната. През 1930 година, Volvo продава 639 коли и започва износ на камиони за Европа. Първият автобус на Volvo, наречен B1 стартирана през 1934 година. Самолетните двигатели са добавени към нарастващата гама от продукти в началото на 40-те години. През 1963 година, Volvo открива първият завод за сглобяване в историята на компанията извън Швеция, който се намира в град Halifax - Canada.

На 28 януари 1999 година, Volvo Group продава зоната Volvo Car Corporation на Ford Motor Company. На 2 януари 2001 година, Renault Vehicules Industriels е била продадена на Volvo, които го преименуват на Renault Trucks през 2002 година. През последните десет години, компанията има бърз растеж в обхвата на обслужването. През 2006 година, Volvo придобива от Nissan Motor Co Ltd, 13% от акциите на японския производител на камиони Trucks UD (бившият Nissan Diesel). Други дъщерни дружества на Volvo са Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks и Volvo Construction Equipment.