24asti.bg е най-добрият интернет сайт за намиране на нови и употребявани авточасти в България. Нашата система е широко специализирана и може да ви предложи бързо намиране на резервни части за автомобили, бусове, джипове, камиони, мотоциклети и дори части за селскостопанска техника и ремаркета. Голяма част от автоморгите в страната използват нашата система, предлагайки чрез нея втора употреба части с гарантирано качество и произход. Въпреки, че сме специализирани в намирането на втора ръка авточасти, ние също така можем да ви предложим бързото и безкомпромисно намиране на нови авточасти за всеки един модел и марка превозно средство. Тук ще намерите най-големият списък от резервни части предлаган в онлайн пространството.

Фиксираната услуга, която ви предлагаме е отворена 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Вие избирате частите и цената, която искате да платите. Толкова е лесно. 24asti.bg е сайта чрез, който най-бързо и лесно можете на намерите хиляди нови, употребявани и рециклирани авточасти. Най-хубавото, е че всичко това е напълно безплатно за крайните потребители. Посетителят никога не плаща и стотинка за тези услуги. Ако сте дилър на авточасти, ние можем да ви помогнем да увеличите своите продажби и приходи като ви предложим съвместна работа. Нашият сайт не е типична търсачка. Тук са ангажирани стотици търговци на авточасти, които преглеждат внимателно всяко едно запитване от клиентите.

Ние разполагаме с една от най-големите база данни за намирането на авточасти онлайн. На първо място е нашата форма за търсената резервна част. Чрез попълването на формата "Търсене на част", вие ще направете безплатно запитване в най-голямата мрежа от търговци на нови и употребявани авточасти. След, което ще получите неангажиращи оферти от търговците регистрирани в нашата мрежа, както и известие за нова оферта чрез sms и e-mail. След получаването на оферти от автомагазини и автоморги, вие ще можете да изберете най-добрата за вас. Тези оферти ще са подплатени с най-добри цени дадени ви от търговци, от цялата страна. Когато попълните тази форма, вие изпращате искане за намиране на нови и използвани авточасти, с което не поемате никакви ангажименти.

Вашето искане незабавно ще бъде препратено до стотици складови бази за авточасти в цялата страна. Ние непрекъснато се стремим да развиваме софтуера на онлайн търсачката за авточасти, за да предложим най-добрата услуга за връзка между търговците и крайните потребители, които търсят резервни части за своето превозно средство. 24asti.bg, има хиляди посещения на ден и същевременно обслужва стотици потребители. Това е първият сайт, който ви дава пряк онлайн достъп до всеки един автомагазин или автоморга в страната и най-големият избор на резервни части с достъпни цени. Спестете своите пари като пазарите директно от снабдителите, които работят чрез 24asti.bg. Поръчаните авточасти ще ви бъдат доставени в най-кратки срокове до вашата врата.

Нашият екип от специалисти създаде тази иновационна търсеща система с идеята за пряка и прозрачна връзка между клиенти и търговци. Ако вие сте дилър на авточасти и желаете да се регистрирате в нашият сайт, като по този начин ние ще ви намираме ежедневно клиенти, можете да го направите от тук. Преди да се използва сайта от потребителите, търсещи резервни части е желателно да се обърне внимание на общите условия за използване на 24asti.bg. При възникване на допълнителни въпроси можете да получите отговорите от тук.