Авточасти За Daihatsu

В днешно време е особено трудно да се намери добър магазин за авточасти. Предвид голямото търсене на използвани части за коли може да намерите необходимите ви части в автоморги в София или магазини за части втора употреба.
Там вие ще намерите всичко необходимо за вашите автомобили Пежо, Рено, Daihatsu или други популярни на нашия пазар автомобили. Решението на проблема е в един модерен магазин за авточасти, в който ще намерите всичко необходимо за вашата кола и дори нещо повече.
Вносът на западни автомобили ще продължи, но нестихващия интерес на българския автомобилист от качествени авточасти за неговия автомобил налага един нов подход. Това може да бъде разрешено с нови магазини, предлагащи всичко необходимо за известните марки автомобили.
В магазин Daihatsu вие ще откриете най-необходимите части, които се предлагат на изключително атрактивни цени. В големите европейски държави непотребните авточасти се рециклират, като употребяваните и годни за повторна употреба елементи могат отново да се предлагат на пазара. В Западна Европа съществува практика, която осигурява на автомобилистите отстъпки при закупуването на части втора ръка. Всичко това осигурява по-голям избор на автомобилистите от нужни части на изгодни цени.
За да се запознаете с актуалните предложения за авточасти на големите световни производители, посетете нашия сайт. Там ще откриете необходимата ви информация за големи и известни производители, като БМВ, Ауди, Daihatsu и др.
За повече информация, може да проверите посочения тук сайт. В магазина ще откриете важни елементи за всеки автомобил, като ходова част, двигатели, уплътнители, гуми, накладки и много други.
Това, което трябва да направите е да направите онлайн запитване към споменатия сайт, като търговци, направили регистрация в него ще ви отговорят. В сайта ще намерите изгодни оферти и авточасти, които трудно бихте открили на друго място. Магазинът предлага висококачествени авточасти втора ръка, както и нови такива от известни световни вносители.
Историята на автомобилната марка Daihatsu започва в началото на 20 век. Това е най-старият японски производител на автомобили. Той е известен, преди всичко със своите по-малки автомобили, както и със своите off-road серии. Много от моделите на автомобилния концерн са популярни в Япония като Кей автомобили.
През 1951г. Daihatsu фактически е основан, като наследник на организацията Hatsudoki.

Малко след това- през 60- ти години на 20в. започва износът на автомобили за Европа. В началото Daihatsu не се ползва с особена популярност, но това се променя през 80-те години на века.
Фирмата, сякаш е предусетил навреме бъдещите промени в развитието на авто-индустрията и добила популярност с производството на електрически автомобили, които в началото са били произвеждани за Световното изложение в Осака през 1970г.
Тези автомобили са известни, като „автомобили павилион”. Компанията продължава с развитието на този нов вид автомобили, като произвежда и доставя за световния пазар голф колички и колички за институционална употреба, по-популярни като DBC-1.
През 1973 на Световното авто-изложение Daihatsu представя своя модел Daihatsu 550 W, който представлява електрически велосипед на три колела. Революционен модел се оказва и BCX- III, който е прототип на съвременните електрически автомобили.
Настоящата технология за хибридни превозни средства се нарича Daihatsu Mild Hybrid System. От началото на 90-те години Тoyota разпространява автомобилите на Daihatsu на американския пазар.
През 2006 г. компанията обявява оттеглянето си от австралийския пазар.
В момента Daihatsu осигуряват двигатели и трансмисии за Perodua, които произвеждат и продават автомобили Daihatsu на местния пазар. След старта на проекта Perodua, Daihatsu се пренасочват към производството и търговията с камиони.
През 2011г. компанията обяви своето оттегляне от европейския пазар през 2013г., като продажбите на автомобили Daihatsu сa намелели от 58 000 през 2007г. на 19 000 през 2010г.

Авточасти За Dodge

Dodge е една от най-известните американски марки автомобили, произвеждани от корпорацията Chrysler Group. Автомобилите с тази марка се продават в над 60 страни по целия свят. Създаването на марката датира от 1900 г., когато е дадено началото на фирмата Dodge Brothers Company. В самото си начало тази фирма произвежда шасита и двигатели за Ford Motor Company, като същинския пробив за фирмата датира от 1914 г., когато започва производството на собствени автомобили с марката Dodge. През същата година един от основателите на фирмата, Horace, създава своя известен четирицилиндров модел Dodge 30, който излиза на пазара под формата на по-луксозния модел Ford T.

След серия от тестове, през 1916 г. Dodge получава признание за издръжливостта на своите автомобили. Марката добива голяма популярност, което води до сделката с Chrysler Corporation, която купува Dodge през 1928 г. 1930 г. е знаменателна за Dodge, след като се добавя новия осемцилиндров двигател към автомобилите от тази марка, като се допълва линията на автомобилите с шестцилиндрови двигатели. За да ознаменуват 25-тата годишнина от създаването на марката, специалистите от Dodge създават през 1939 г. луксозния модел Dodge D11. Първите опити за създаване на спортни автомобили са марката Dodge са направени през 50-те години. Новата ера за американската марка започва през 1955 г. През 1958 г. инженерите на марката представят новият двигател V8, който е по-малка версия на двигателя, създаден от известния Hemi. Освен със производството на автомобили, Dodge се занимава и със създаването на камиони. Още през 30-те години компанията произвежда лекотоварни камиони, като след това към производствената гама се прибавят и тежкотоварни превозни средства. Първият ван от известната серия А е представен през 1964 г. Фирмата постоянно обновява стайлинга на своите автомобили, като към това се прибавят и нови конструктивни решения за автомобилите с марка Dodge. След развитието на инфраструктурата в САЩ автомобилните компании, в това число и Dodge като част от Chrysler Group, получават нов тласък в развитието си. Петролната криза, която засяга САЩ през 1973 г. дава своето отражение и върху автомобилите, като цяло. Dodge започват да налагат все по-икономични двигатели, които освен това са и издръжливи на дълъг пробег. Да притежаваш Dodge е привилегия. Марката е неразривно свързана с най-новата американска история. 24asti.bg ви предоставя уникалния шанс да откриете всичко, което ви е необходимо за вашата „американска мечта”. Ако се нуждаете от най-новите предложения и актуални оферти за авточасти, може да посетите нашия онлайн магазин.

Трябва да регистрирате годината и марката, която притежавате в нашето падащо меню и да следвате по-нататъшните указания. Ние гарантираме качество и коректност, което е от особена важност  за всеки, чиято кола има нужда от поправка. Нашия магазин работи само с доказани и проверени авто-морги и търговци на оригинални авточасти за автомобили. Когато автомобилът ви се нуждае от ремонт и нямате необходимата ви част, то при нас ще намерите всичко, дори и нещо повече. Нашите цени и качество, което предлагаме на клиентите ни, допринася нашият магазин да е най-големият и достъпен в страната ни. Защо трябва купувате по-скъпо, когато в 24asti.bg може да намерите само оригинални авточасти на най-ниските цени, които сте срещали. Ако сте собственик на Dodge, то нашият онлайн магазин е най-доброто място за авточасти на американската марка. Посетете ни и няма да съжалявате.

Авточасти За Hyundai

Компанията Hyundai Motors Company е корейска, като тя е част от корпорацията Hyundai Kia Automotive Group, заедно с Kia. Hyundai е създадена през 1967г., като седалището и` е в Сеул, Южна Корея. Първият модел автомобил, произведен през 1968г. от Hyundai е Cortina, който е произведен съвместно с Ford Motor Company. Следва първият личен сериен модел на Hyunadai, който се произвежда под името Pony. Този автомобил се изнася през 80-те години на 20 в.главно за Канада, тъй като не успява да покрие изискванията на САЩ за вредните емисии, отделяни в атмосферата. Все пак продажбите на автомобили на компанията се увеличават, като през 1986 г. Hyundai стъпва и на американския пазар. След години на разработки и нововъведения бива създаден свой автомобил, който е направен със собствена технология. Това се дължи, преди всичко на подобренията в новия автомобил от серията Excel. Следва знаменитата серия Hyundai Sonata, чието отражение все още може да се види върху някои модели автомобили на компанията. Това е първата серия автомобили на южнокорейския гигант, която е разработена със собствена технология. В началото на 90-те години компанията разработва и собствен бензинов двигател, което е стъпка напред, която нарежда фирмата между големите автомобилостроители. През 1998 г. Hyundai става основен собственик на Kia Motors. Новият век за компанията за почва подобаващо, като тя започва съвместна работа с Daimler Chrysler. Така бива поставено началото на Hyundai Group - една от големите корпорации за производство на автомобили. От това сътрудничество се ражда Daimler – Hyundai Truck Corporation. През 2004 г. немската фирма продава дела си в съвместната корпорация, но това не пречи на южнокорейците да запазят една от водещите роли в съвременния автомобилен бизнес. Hyundai разполага с най-голямата база за производство на автомобили, която е разположена в Улсан. Капацитетът и е за около 1,6 милиона превозни средства на година. Във компанията работят повече от 70 000 души по целия свят. Автомобилите на Hyundai се продават в близо 200 страни по света, като компанията търгува чрез 6000 дилъри, разполагайки своята продукция в изложбени зали и авто-центрове. През 2005 г. продажбите на компанията бележат ръст, като отчетените сделки са за над 2,5 милиона автомобила. Това кара компанията да си постави за цел да повиши продажбите през следващите години до 2,7 милиона. 2007 г. се оказва най-успешната за Hyundai, като продажбите на компанията в световен мащаб надхвърлят 4 милиона. По този начин тя изпреварва световни производители, като Fiat, Chrysler, Peugeot, Honda и Nissan. Това неминуемо води до признанието на световните специалисти, които нареждат Hyundai на осмо място сред най-големите авто-производители. През 2009 г. компанията е вече със статута на четвърта по сила автомобилна марка, като през 2010 г. продажбите на южнокорейския гигант са за повече от 1,7 милиона автомобили. Hyundai е обявена за най-бързо развиващата се автомобилна компания, като въпреки кризата нейните автомобили си остават предпочитани за милиони хора по света.

Авточасти за Hyundai

Ако сте фен на качествените автомобили, които се поддържат лесно и евтино, то ние ще ви предложим голям избор на авточасти за Hyundai. Ние, 24asti.bg знаем най-добре какво е необходимо за вашия автомобил, като ще ви предоставим качествено обслужване и разумни цени. Ние знаем, че Hyundai е най-бързо развиващата се автомобилна марка и това ни задължава да бъдем на нивото на първенците. Всички знаем колко трудно е да намериш качествени части за автомобили. Затова ние предлагаме най-доброто, което може да намерите на нашия пазар за автомобилите Hyundai. Любовта към автомобилите е вечна и няма нищо по-важно от доброто състояние на вашата кола. Затова ние се грижим нашите клиенти да получат не само добро обслужване, атрактивни цени, качествени авточасти за Hyundai, но и да предадем част от нашата любов към тази световна марка – Hyundai. Без значение, дали името нова или стара кола, ние ще ви снабдим със всичко необходимо за нейното правилно и ефективно използване. Ние, от 24asti.bg, даваме всичко от себе си, за да разберете защо милиони хора по света са горди, избирайки Hyundai. Това е преди всичко качество, съчетано с ефективност и комфорт.