Често Задавани Въпроси

Защо да ползвам www.24asti.bg?

www.24asti.bg е най-големия сайт за резервни части в България. Той е използван от стотици дилъри занимаващи се с търговия на авточасти в страната, които ще ви осигурят безплатни оферти на търсените от вас части.

Безплатно ли е ползването на www.24asti.bg?

Да, ползването на www.24asti.bg е безплатно. Ще ви бъдат осигурено намирането на необходимите оферти за търсените от нас нови или употребявани части за всички моторни превозни средства на територията на България.

Получавам ли гаранция за състоянието на частите?

www.24asti.bg не е посредник при осъществяване на сделката. Всички претенции относно качеството на поръчката, срока на изпълнение, гаранции и др. могат да бъдат предявявани единствено към доставчика и куриерската фирма. www.24asti.bg се ангажира единствено да направи запитване към доставчика за търсените от вас части.

Колко може да ми спести търсенето на части чрез www.24asti.bg?

www.24asti.bg ви спестява много труд и средства .Той ще направи безплатно запитване вместо вас към автомобилни дилъри, които ще ви осигурят безплатни оферти на търсените от вас части. Така вие печелите време и пари. В период от 72 часа вашето запитване ще бъде запазено. Това е гаранция, че ще получите отговори в най-кратки срокове. Не сте длъжен да поръчвате ако офертите не отговарят на вашите изисквания.

Мога ли да поръчам по телефона на www.24asti.bg?

Не, неможете да поръчате по телефона. Поръчките по телефона изискват много време и енергия. Затова www.24asti.bg е автоматична система в която можете да направите своето запитване. www.24asti.bg не се ангажира да изпълнява доставки, а само безплатно да направи запитване вместо вас. За повече информация прочетете условията за ползване на www.24asti.bg.

Забравих си паролата.

Необходимо е да попълните формата за Забравена парола и ще получите нова парола на вашият e-mail.

Мога ли да получа оферта ако се обадя на www.24asti.bg по телефона?

Не, неможете да получите оферта. www.24asti.bg не е доставчик на резервни части, а само посредник при запитване като ви спестява много труд и време. Също така www.24asti.bg не се ангажира с доставката и гаранцията на поръчаните от вас части. За повече информация прочетете условията за ползване на www.24asti.bg.

Трябва ли да плащам on-line?

Начинът на плащане е такъв, какъвто го изисква вашият доставчик. www.24asti.bg не се ангажира с доставки, гаранция и начин на плащане на вашите части. За повече информация прочетете условията за ползване на www.24asti.bg.

Къде ми е поръчката?

www.24asti.bg не носи отговорност за вашата поръчка. Трябва да се обърнете съм дистрибутора или транспортната фирма, която осъществява вашата доставка. Може да попитате вашият доставчик за номера на пратката и чрез сайта на куриерската фирма да разбереке къде се намира вашата част в момента. Ако не сте получили пратката в определения срок, моля, направете справка с транспортната фирма осъществяваща вашата доставка. Така ще разберете къде се намира вашата част. Моля попитайте вашият доставчик за номера на пратката ако нямате информация за номера на пратката и доставчика.

Не намирам търсената от мен част.

С цел улесняване на общуването между нас във всяка категория има допълнителен бутон "Не намирате частта?". Кликвате върху бутона и попълвате коректно формата. След това натискате "Запис". Моля, ползвайте техническите наименования на детайлите!

Нямам оферти.

www.24asti.bg извършва единствено запитване към дистрибуторите. Няма гаранция, че търсените от вас части са в наличност при дистрибуторите. В случай, че сте направили запитване чрез бутона "Не намирам частта?", моля, увеерете се, че сте попълнили правилното наименование на търсената от вас част.

Искам да върна поръчаната от мен част.

www.24asti.bg не е доставчик на части. Относно връщането на части и тяхната гаранция може да се обърнете към дистрибутора или куриерската фирма. За повече информация прочетете условията за ползване на www.24asti.bg.

Не е поръчаната от мен част.

В случай, че не е поръчаната от вас част, моля, обърнете се към дистрибутора. В случай, че сте направили запитване чрез бутона "Не намирам частта?", моля, уверете се, че сте попълнили правилното наименование на търсената от вас част. За повече информация прочетете условията за ползване на www.24asti.bg.