Части за Автомобили

Намерете това от което се нуждаетечасти втора ръка aудио

Най-добрите части дилъри за вашата аудио система кола.

От тази категория на 24asti.bg, аудио, Вие можете да отправите запитване относно, CD мулти чейнджъри, CD плеъри, CD панели, сателитни навигационни антени, навигационни дисплеи, радио антени за автомобили, говорители за аудио система, субуфери, усилватели, както и много други компоненти от аудио системата на вашият автомобил. В съвременните автомобили, основното устройство за контрол за аудио системата обикновено се нарича плеър и е монтиран в центъра на арматурното автомобилно табло между водача и пътника (пасажера) до него. При по-старите превозни средства, които са притежавали аудио компоненти като опция, тези устройства са били монтирани външно върху или под таблото.

Самата уредбата обикновено е многофункционално устройство, което се състои от множество видове компоненти, някои от които споменахме по-горе. Най-често срещаните компоненти са радиоприемник / тунер, обикновено с AM и FM честоти и малък усилвател за управление на аудио сигнала към високоговорителите. Други възможни компоненти включват различни мултимедийни устройства, като в по-старите превозни средства са касетофон (работещ с аудио лентова касета). При по-съвременните коли се използва CD плейър, DVD плейър, USB флаш памет, и дори други външни преносими твърди дискове или така наречени памети, които обикновено се свързват към плеъра на автомобила давайки му възможност да прочете пренасяната информация.

Високоговорителите в автомобилите притежават ключови компоненти, специализирани за използване в мобилни среди. Една от основните ключови разлики в дизайна е mult-axial, монтажа на различни видове високоговорители в същия говорител, като пищялка, монтирана директно в бас говорителя. В производството на автомобилни аудио говорители се използват по-специфични материали подходящи за мобилна употреба. По скъпите аудио говорители могат да имат покритие устойчиво на корозия. Мембраните на говорителя са покрити със специални материали, които се противопоставят на разширяването и свиването при високи температури в купето на превозното средство.

Субуферите също могат да бъдат срещани в мобилните аудио приложения, където говорителя може да намали до желаното ниска честота. В повечето съвременни коли, високоговорителите са монтирани на някои общи места, като: арматурното табло, колонките, вратите, тавана или кората зад задната седалка. Субуферите обикновено се монтират под седалката или в багажника. Всяка позиция има някои от своите силни страни и ограничения, включващи качеството на звука, както и перспективата за приложение в превозните средства. При необходимост от аудио oборудване за автомобили, Вие спокойно можете да се доверите на търсещата машина 24asti.bg.