Части за Автомобили

Намерете това от което се нуждаетеГазова уредба

При почти всички автомобили с бензинови двигатели без пространствени ограничения може да бъде монтирана газова уредба. Цените на газовите уредби варират в зависимост от приложението и монтажа при типа двигател на автомобила. Времето, необходимо за да се инсталира системата за автогаз варира в зависимост от редица фактори, включително вида на резервоара (газовата бутилка), броят на цилиндрите и така нататък. Монтажа при един типичен семеен седан трябва да отнеме от един до два дни. Използването на автогаз е от полза за вашия автомобил.

Разполагането и монтирането на всички компоненти от газовата уредба е предмет на регулиране. Желателно и препоръчително е вентила за зареждане на автогаз да бъде монтиран от външната страна на превозното средство. Размера на резервоара (бутилката) за пропан-бутан трябва да бъде пригоден за нуждите в зависимост от размера на товарно пространство. Превключвателят за гориво трябва да бъде поставен на лесно достъпно място от водача на автомобила. Превключвателят за избор на гориво ви дава възможност мигновено да преминете от единият тип гориво към другият.

Една добра газова уредба с помощта на качествени компоненти, правилно инсталирани и коригирани, двигателя ще работи също така добре както с бензин. Имайте в предвид, че пропан-бутана с 15% по-маломощен в сравнение с бензина. По-време на шофиране, на превозните средства с по-голям двигател е трудно да се усети разлика в работата и производителността. При превозни средства с по-малки двигатели може да се усети по-ясно намаляването на мощността при по-високи обороти. Пропан-бутана е по-чист по-време на изгарянето си в сравнение с бензина, в следствие на което живота на двигателя се удължава.

При автомобилите с газова уредба, маслото в двигателя и свещите могат да се подменят по-рядко от тези при двигателите работещи на бензин, така че интервалът за сервизното обслужване се увеличава значително. Ползата от инсталирането на газова уредба на вашият автомобил с няколко думи, е че ще спестите половината от парите, които харчите за бензин имайки в предвид значително по-ниските цени на газта в сравнение с бензина и дизела. Имайте в предвид, че вече инсталираната газова уредба на вашият автомобил има нужда от поддръжка за да работи безпроблемно и за по-дълъг период от време.

Ако търсите резервни части за вашата газова уредба, моля използвайте търсещата система 24asti.bg и открийте необходимите ви: авто газова бутилка, газов клапан, адаптер за газ, газов тръбопровод, изпарител за инжекцион, изпарител за карбуратор, конектор за газ, превключвател за гориво, датчик за гориво, нивомер за газ и много други.