Части за Автомобили

Намерете това от което се нуждаетеКабриолет

Кабриолета е вид на автомобил, при който покрива може да се сгъва и прибира зад седалките или в багажника, превръщайки се от закрит в открит автомобил. При кабриолета има много различни стилове на прибиране на покрива, които са произведени и пуснати на пазара в конвертируема форма. Кабриолетите се водят луксозен тип автомобили и не случайно цената им е по висока от тази на същите модели седан и комби.

Отворените автомобили (кабриолетите) са значително по-леки от седана и комбито. В началото кабриолетите често са били произвеждани с четири врати, но с по-късно поставеният акцент, колите с подвижен таван и четири врати се произвеждат все по-рядко. Покривът на кабриолета може да работи ръчно или автоматично чрез хидравличен или електрически задвижващ механизъм.

Самият покрив може да бъде изработен от мек или твърд материал. Дизайна на покрива може да варира в широк спектър. При кабриолетите се срещат два вида - мек и твърд таван. Твърдият покрив на кабриолета може да бъде изработен от стомана, алуминий, въглеродни влакна (карбон) или пластмасови материали.

Частите за тавана при кабриолета, които могат да бъдат закупени през системата на 24asti.bg са: датчик за тавана на кабриолет, превключвател, ел. мотор, хидравлична връзка за кабрио, заключващ механизъм за мек таван, хидравлична помпа за кабриолет, рамка за мек таван, реле за кабриолет, хидравличен цилиндър за мек таван и много други резервни части.