Части за Автомобили

Намерете това от което се нуждаетеСервиз

Сервизното обслужване на автомобила е свързано от серия процедури за поддръжка, извършени в интервал от определено време или след като превозното средство е пътувало определено разстояние в километри. Сервизните интервали са посочени от производителя на превозното средство в точно определен график.

Някои съвременни автомобили показват датата на падежа за следващата услуга по-електронен път на арматурното табло. Задачи по-техническото обслужване, които обикновено се извършват по време на обслужване на моторно превозно средство, включват: смяна на масления филтър, смяна на въздушния филтър, смяна на маслото в двигателя, замяна на горивния филтър, смяна на запалителните или подгряващи свещи.

Много е важно и задължително при сервизното обслужване да се провери нивото на спирачната течност, да се провери нивото на хидравличната течност на волана, състоянието на гумите. Другите процедури в сервизното обслужване са в зависимост от състоянието на автомобила. При преминаване на определени километри е необходима подмяната на ангренажен ремък, ролките, както и ремъка на динамото на автомобила.

Процеса на обслужване на кола трябва да бъде подреден още от самото начало. Крайната функция е да гарантира, че превозното средство ще се движи гладко и безпроблемно. В процес на обслужване на автомобила, клиентите изискват много високо качество на компонентите. Ето защо нашият екип ви препоръчва на използвате системата на 24asti.bg за да намерите необходимите ви резервни авточасти за сервизното обслужване на вашият автомобил.