Части за Автомобили

Намерете това от което се нуждаетеХодова част

Ходовата част на един автомобил е съвкупност от части като: преден и заден мост, диференциал, ресори, амортисьори, пружини, стабилизиращи щанги, шенкелни, носачи, тампони за мекферсън, стойка за предно окачване. Други части, които са неизменно са включени към ходовата част са: накрайници, носещи щанги, главини, спирачни дискове, спирачни апарати, шенкелни болтове, втулки, тампони, шарнирни болтове, карета, джанти, гуми и много други.

Ходовата част е непосредствено свързана с шасито на автомобила. В случая на автомобилните превозни средства, терминът шаси означава рамката плюс ходова част, двигател, трансмисия, вал, диференциал и окачването. Нужно е да споменем, че при някои видове окачване включени в ходовата част, като амортисьори и пружини могат да променят височината на превозното средство, като при по-долно положение на автомобила стабилността на колата е по-голяма за сметка на комфортното возене.

Когато говорим за този тип окачване не можем да не споменем технологията coilover, при която работата на амортисьорите и пружините е прецизно обмислена и конструирана. След като споменахме шасито е необходимо да кажем, че то е поставено на ходовата част и е обикновено е необходимо за цялост на структурата на автомобила. Върху него се поставя купето на колата за да предаде завършен вид на превозното средство.

Ако се нуждаете от резервни части за ходовата част на вашата кола, не се колебайте, а използвайте системата 24asti.bg за намиране на нови и втора употреба резервни части. Ние няма да ви разочароваме. Доверете ни се. Ние се гордеем с това което сме постигнали до този момент. Това доказват и коректните търговци от цяла България, с които работим. Разчитайте на висококвалифицираните служители на 24asti.bg. При възникнали въпроси не се колебайте да ги зададене на нашият екип чрез дадените форми за контакт в сайта 24asti.bg