Части за Агро техника

Намерете това от което се нуждаете


Аудио техника за селскостопански машини

От категорията аудио на 24asti.bg, вие имате възможността да направите запитване за CD плеъри, CD панели, CD мулти чейнджъри, навигационни дисплеи, сателитни и навигационни антени, говорители за аудио система, радио антени за агротехника, усилватели, субуфери и още много други елементи от аудио оборудването на вашата кола.

В модерната агротехника, главният инструмент за контрол над аудио оборудването най-често се нарича плеър и е поставен в центъра на арматурното табло между пътника до шофьора и шофьора. В по-старите автомобили, които са имали аудио компоненти като опция, тези инструменти са били поставени външно под и върху таблото.

Самата уредба най-често е устройство с много функции, което е съставено от много типове компоненти, някои от които са споменати по-горе. Най-срещаните компоненти са: тунер/радиоприемник, най-често с FM и AM честоти и малък усилвател за контрол на аудио сигнала към високоговорители.

Високоговорителите в агротехниката имат ключови елементи, които са специализирани в употребата на мобилни среди. Едно от главните ключови различия във визията е mult-axial, монтирането на разнообразни типове високоговорители в същия говорител, като пищялката, директно поставена в бас говорителя. В направата на аудио говорители за агротехника, са включени по-специфични материали, които са подходящи за мобилно използване. По-качествените аудио говорители имат възможност за устойчиво на корозия покритие. Специални материали покриват мембраните на говорителя, като се борят срещу свиването и разширяването в купето на автомобила при високи температури.

Субуферите също има възможност да бъдат срещнати в мобилните аудио приложения, в които говорителя може да снижи ниска честота до желаното. По-често, в модерните превозни средства, високоговорителите са поставени на някои общи места като: колонките, тавана, вратите, кората зад задната седалка или арматурното табло.