Части за Агро техника

Намерете това от което се нуждаете


Втора употреба светлини за агро техника

Осветителната система при агро техниката съдържа сигнални устройства и осветителни тела, които са интегрирани и монтирани отпред, отзад и отстрани, а понякога и на покрива на машината. Стремежът на тази система е да гарантира осветление на шофьора, което осигурява по-добра видимост при работа с агро техниката след залязването на слънцето.

Светлините на агро техниката сигнализират, че то се намира на пътя, като очертават размера, позицията и посоката на движение. Светлините, поставени отпред на агро техниката са габаритни светлини, фарове, мигачи, халогенни светлини (в зависимост от оборудването), осветление за регистрационния номер.

Осветителните средства въз основа на традиционната лампа с нажежаема технология за осветление, продължават да намират широко приложение в пазара на тежкотоварни превозни средства. 24asti.bg е главна търсачка за осветителни системи, основани на LED технология, и предоставя най-богатия избор от подобни осветителни системи.

В задната част на агро техниката са поставени мигачи, стопове, светлина за задно виждане, светлини за мъгла и осветление за регистрационен номер.

От страни на превозното средство могат да бъдат поставени мигачи (аварийни светлини) по огледалата или калниците. Нашата търсачка 24asti.bg е надеждна и сигурна при откриването на осветителни системи и елементи за всеки вид моторно превозно средство.

Богатата продуктова гама, предоставена от множеството търговци, които работят с нас съдържа: стопове, фарове, осветление за регистрационния номер, светлини за паркиране, вътрешно осветление за всеки един модел и марка кола, бус, джип, камион, мотор и много други.

От тук ще откриете всякакви фарове за мъгла (халогени), които гарантират съвършена видимост по време на мъгла и уголемяват диапазона на видимост на шофьора. Ниските цени на висококачествените и първокласни стоки, както и приветливото и професионално обслужване, ще Ви подтикнат да се чувствате като специални клиенти.