Части за Агро техника

Намерете това от което се нуждаете


Спирачна система на агро техника

Спирачната система на агро техниката се различава от тази на леките автомобили най-вече по това, че при нея се разчита на сгъстения въздух. Разбира се, функцията на спирачките е една и съща но при леката кола бива използвана спирачна течност благодарение, на която системата работи правилно.

Модерната спирачна система на агро техника от всякакъв тип е надеждна, тъй като въздуха не може да изтече, за разлика от спирачната течност. Това идва да рече, че дори при наличието на дребен пробив в системата, тя ще продължи своята работа. Разбира се, ние препоръчваме редовния преглед на вашата спирачна система в избран от вас сервиз където да бъдат проследени евентуални аварии и износвания.

Радостната вест за притежателите на агро техника е, че тук в нашия онлайн магазин могат да намерят всички най-важни части от спирачната система. Вие може да поръчате ABS компютър, вакуумна помпа, накладки, феродо и куп други изключително полезни неща.

Всичко, което се изисква от вас е да направите запитване за спирачна система на агро техника като споменете вида и марката на машината, която управлявате. Така ние ще знаем какъв е нейният произход и ще ви дадем оферти за части касаещи точно вашия модел селскостопанска техника.

Освен за спирачната система на машините ние ще ви помогнем и при намирането на всякакви важни за управлението резервни части и то срещу достъпна сума пари. Търговските представители имащи регистрация в сайта ни са готови да предложат специални отстъпки за всяка част, която пожелаете.

Ние ви спестяваме обиколката по магазините за авточасти като всичко, което поръчате ще дойде чрез куриер на посочения от вас адрес. За вас остава ангажимента да посетите съответния сервиз където компетентните служители ще монтират новите части. Вижте още и каталозите ни за части, аксесоари и инструменти за леки коли, мотори, джипове, бусове и други превозни средства.