Части за Бусове

Намерете това от което се нуждаетеГлава на дизелов двигател и резервните и части

При дизеловите двигател цилиндровата глава изпълнява няколко функции. Първо, главата на двигателя предоставя запечатването на цилиндрите. Второ, главата на двигателя осигурява място на изпускателните клапани и всмукателните клапани, когато те са приложени, горивните инжектори и необходимите връзки. Главата на дизеловият двигател може да бъде структурирана по-два начина.

В единият метод, всеки цилиндър има своя собствена отливка на главата, която е прикована към блока. Този метод се използва предимно за големите дизелови двигатели. При вторият метод, който се използва при по-малките дизелови двигатели, главата на двигателя е мулти-цилиндрова. Дизеловите двигатели имат два метода за изхвърляне на изгорелите газове от цилиндъра.

Те могат да използват портове или клапани, или комбинация от двете. Портовете са слотове в стените на цилиндъра, разположени в долната част. Когато буталото се движи под нивото на портовете, те са отворени и свежия въздух или отработените газове са в състояние да влязат или да напуснат, в зависимост от вида на порта. Портовете са затворени, когато буталото се движи над нивото на вентилите, които механично се отварят и затварят, за да пропуснат отработени газове, когато е необходимо.

Клапаните са разположени в главата на двигателя. Главата и блока на двигателя трябва да са много добре запечатани чрез гарнитурата на главата. В самата глава има канали, през които преминава охлаждащата течност за да контролира работната температура на двигателя с вътрешно горене. Ако търсите резервни части за главата на двигателя на Вашият бус, сте попаднали на точната търсеща машина за резервни части - 24asti.bg.

От тази категория на сайта можете да отправите запитване за следните необходими части: болтове за глава, водачи за клапани, всмукателни колектори, гарнитура за главата на двигателя, гарнитура за капака на главата и други. Тук ще намерите всеки един модел глава за дизелов двигател, както нова така и втора употреба. Друго, което можете да поръчате от тук е: датчик за налягането в смукателният колектор, клапани, сегменти, семеринги, запалителни и подгряващи свещи и много други.