Части за Бусове

Намерете това от което се нуждаетеЗащо се използва алармата при превозните средства?

Ние всички познаваме звука на автомобилната аларма. Не е необичайно да се чуе силна сирена в средата на нощта. Повечето от нас игнорират звука от автоалармите за да продължат съня си. Звукът почти се е превърнал в саундтрака на града. Алармите на превозните средства представляват една цялостна система за сигурност. Те могат да бъдат всеобхватни аларми, които ще сигнализират, когато има някакво нарушение спрямо Вашия автомобил.

При някои по-високи класове автомобили като Viper, Python и други престижни модели след като прозвучи алармата, се блокират някои от основните функции за управлението на колата. Една от тези така наречени функции е стоп старт, която не позволява стартирането на двигателя и ефективно предотвратява всякакви опити, автомобила да бъде откраднат.

Автомобилните системите на превозното средство за сигурност (автоалармите) имат сензори разположени в цялата кола. Дали, когато вратата се отваря, прозорецът бива счупен или дори, ако някой се опита да вземе гумите на превозното средство, алармата ще се задейства и собственика ще бъде незабавно уведомен. Дистанционни управления, които притежават дисплеи показват какво точно се случва с колата в даден момент.

Дистанционното управление на съвременните аларми е една от най-полезните функции. В тази функция е включено и дистанционното отключване на вратите и багажника на колата. Дистанционното на автоалармата може да бъде задействано от десетки, дори и стотици метри разстояние. Чрез дистанционните управления на някои видове автоаларми могат да се управляват различни елементи и части от превозните средства.

Някои от тях са: прозорците на автомобила, климатика, също някои включват управлението за отопление на прозорците, управление на аудио системата, осветлението в превозното средство и много други. Почти всички автомобили притежават автоаларма в стандартното оборудване, докато преди години сигналната, защитна система се е смятала за екстра.

При необходими резервни части за Вашата оригинална автоаларма или необходимост от цялостна система, моля отправете запитване през търсещата машина за резервни авточасти - 24asti.bg. На Вашето запитване ще бъде отговорено в най-кратък срок. Офертите, които получите ще са с най-добри цени и качество на продукта. Най-големият избор е достъпен до Вас, благодарение на 24asti.bg.