Части за Бусове

Намерете това от което се нуждаетеБогат избор от огледала за бусове

Огледалата са не по-малко важни части в един бус от всички останали части, но разбираме това едва когато се счупят или се наложи да подменим старо огледало, което не ни върши работа вече. Благодарение на помощта на огледалата водачът има възможност да следи заобикалящите го превозни средства, независимо дали те са отстрани или зад буса, който управлява. Така значително се намаля риска от непредвидени ситуации и се следи поведението на останалите участници в движението. Това е от изключително значение за безопасността на шофирането.

Огледалата за обратно виждане са от изключително значение и безкрайно много улесняват шофьора на буса, който във всеки един момент трябва да знае каква е ситуацията на пътното платно. Като прибавим към това доста трудните маршрути и натоварения трафик по магистралите, трябва да отбележим, че огледалата са неизменна част от оборудването на всяко моторно превозно средство.

Посредством визуална информация, която водача получава чрез огледалата, той може да реагира по-бързо на всяка една ситуация и в случай на опасност да забави или ускори движението си, за да избегне евентуални инциденти на пътя. Огледалата са необходими и при преминаване от една в друго платно, при изпреварване и маневри, при които е важно да се прецени дистанцията, позиционирането на буса и на останалите превозни средства на пътното платно. Всичко това не може да се случи без наличието на огледала за странично и обратно виждане.

Поради по-трудното ориентиране при управление на едрогабаритни превозни средства като товарни камиони, бусове и пр., огледалата са тези, които улесняват шофирането и карат водачите да се чувстват по-спокойни по време на път.

В онлайн каталога на сайта 24asti.bg, вие можете да следите наличности за резервни огледала за бусове или други превозни средства и да направите вашите заявки, в случай на необходимост. Вие можете да се обърнете към сайта по всяко време на денонощието и да отправите запитване за резервни части.