Части за Бусове

Намерете това от което се нуждаетеОсветителната система на превозното средство и нейните оделни части и елементи

Осветителната система на моторното превозно средство се състои от осветителни тела и сигнални устройства, които са монтирани и интегрирани отпред, отстрани и отзад, а в някои случаи на покрива на моторно превозно средство. Целта на тази система е да осигури осветление на водача, което дава по-добра видимост при управляване на автомобила след залез слънце.

Светлините на превозното средство дават информация за присъствието му на пътя, като подчертават позицията, размера, посоката на движение и други. Светлините монтирани в предната част на превозното средство са фаровете, габаритни светлини, мигачи (аварийни светлини), осветлението за регистрационният номер и в някои случай в зависимост от оборудването халогенни светлини.

В задната част на колата са монтирани стопове, мигачи (аварийни светлини), светлини за мъгла, светлина за задно виждане и осветлението на регистрационният номер. В страничната част на колата по-калниците или огледалата може да са монтирани мигачи (аварийни светлини). Нашата търсеща система 24asti.bg е сигурна и надеждна при намирането на осветителни тела и елементи за всяко едно моторно превозно средство.

Обширната продуктова гама предлагана от стотиците търговци, които работят с нас включва: фарове, стопове, светлини за паркиране, осветление за регистрационен номер, интериорно осветление за всяка една марка и модел автомобил, джип, бус, мотор камион и много други.

От тук ще намерите всякакви фарове за мъгла (халогени), които осигуряват перфектна видимост по-време мъгла, които допълват диапазона на видимостта на водача. Ниските цени на първокласните и висококачествени продукти, както и професионално и приветливо обслужване ще Ви накарат да се почувствате специални като клиенти.