Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеАудио система за джипове и резервни части

За да инсталирате мощна аудио система във Вашият джип, Вие трябва да сте добре запознати с отделните части и компоненти на аудио системата. Педи всичко трябва добре да обмислите процеса на инсталиране и да се предпазите от скъпо струващи грешки при закупуване на оборудване, което не искате или не можете да използвате.

Важна и необходима част за инсталирането на мощна аудио система е пространството с което разполага Вашият джип. така, че основното което трябва да знаете предварително е какво искате, какво Вие нужно, от какво сте готови да се откажете за да получите това каквото искате и това от което не сте готови да се откажете. От тук през сайта на 24asti.bg, Вие можете да закупите най-добрият набор от компонентни говорители, усилватели и субуфери.

След това е необходимо да премахнете фабрично монтираният касетофон, който можете да замените с многофункционален CD плеър, закупен от 24asti.bg. Преди да закупите висококачествените говорители за вашата аудио система, моля внимателно преценете и измерете разстоянието където те ще бъдат монтирани. Вземете под внимание и пространството отредено за монтажа на субуфера на вашата аудиосистема.

Субуфера на аудио системата може да бъде монтиран на няколко места в зависимост от неговият размер. Част от тези места са пространството под седалките на джипа или багажното отделение. В зависимост от Вашите изисквания, можете да монтирате един или два субуфера. Според финансовите си възможности, Вие ще решите какъв точно усилвател да закупите, дали дву или четири канален.

Имайте в предвид, че не трябва да икономисвате от говорителите, особено предните. Ако има едно нещо с по-високо качество и цена, което можете да си позволите, то това трябва да са предните високоговорители. За да получите най-добрите резултати от Вашата автомобилна аудио система, трябва предварително да се обмисли целият процес.

Както споменахме по-рано, Вие внимателно трябва да вземете всички размери като височина, широчина и дълбочина във Вашият джип за да избегнете по-нататъшното главоболие. След като имате всички размери, можете ръчно или чрез компютърна програма да изчислите какви говорители са необходими за аудио системата. Всичко свързано с аудио системата като: CD мулти чейнджър, CD панел, CD плеър, говорители, субуфери, усилватели, антени, окабеляване и други можете да закупите през 24asti.bg