Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеВъздушно окачване при джиповете и off-road автомобилите

При много от джиповете и off-road автомобилите се среща въздушното окачване, което дава възможност на превозното средство по-лесно и разнообразно управление при различни терени. Въпреки това, тези системи за въздушно окачване са склонни да се износват с течение на времето, което води до потенциално скъпи ремонти. Система за въздушно окачване при джиповете се състои от няколко различни компоненти, всички от които трябва да бъдат в изправност.

Въздушни възглавници са разположени в четирите краища на джипа, които могат да бъдат завишени или намалени за да се регулира височината на каросерията на превозното средство от основата на колелото. Системата за въздушно окачване има сензори за височината, които предават информация на компютъра за височината от земята до най-долната част на джипа.

Други части от системата на въздушното окачване при джипа са: въздушният компресор, резервоара за съхранение на въздуха, въздушен филтър, клапани за въздушно окачване, тръбопроводи за отвеждане на въздуха и други. Не на последно място е и електронният блок за управление и регулиране настройките на системата, който позволява на водача да регулирате височината на автомобила. Много от тези части са скъпи за подмяна, и ако някой от тези компоненти се развалят, тогава цялата система за въздушно окачване не може повече да функционира.

С удоволствие ви съобщаваме, че сте попаднали на правилното място където тези части ще намерите на супер изгодни и конкурентни цени. Възползвайте се от сайт като 24asti.bg и изберете правилната резервна част за въздушно окачване на джип на привлекателна цена. Имайте в предвид, че ако търсите части втора употреба те са внимателно демонтирани от специализиран екип на автоморгите които работят и продават стоката си чрез 24asti.bg.