Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеГазова уредба (LPG система) и резервните и части

Компонентите при газовата уредба (LPG системата) предлагани през нашият сайт 24asti.bg са изработени от висококачествени материали и притежават сертификат за качество. Част от тях са: LPG резервоари за съхранение на горивото (пропан-бутан). Резервоара може да бъде с елипсовидна или цилиндрична форма. Газовата бутилка (резервоара) на LPG системата може да се монтира в багажното отделение на автомобила, под подовото пространство или в областта на бензиновият резервоар, ако има допълнително място във вътрешното крило.

Вентила за зареждане с горивото пропан-бутан, трябва да бъде инсталиран на лесно, удобно и обезопасено място. Бутилките за газови уредби, които се предлагат чрез нашата система за намиране на резервни части са пригодени за лесен, точен и конкретно място монтаж. От тук можете да закупите всички видове електронни вентили за прекъсване. Този тип вентили са необходими на превозното средство за да се спре притока или доставянето на гориво, ако двигателят внезапно спре или превозното средство не е в употреба.

Този стандарт е приложен при най-добрите системи и по-този начин се предотвратява изтичането на газ с течение на времето. Регулатора или изпарителя на газовата уредба, регулира количеството на пропан-бутан (втечнен газ), който отива към двигателя. За да се коригира LPG система на двигателя е нужен регулатор на потока. Ламбда сондата и подаването на газта чрез педала могат да бъдат контролирани чрез степер мотор за по-голяма ефективност.

Газовата уредба притежава миксер за смесването на горивото пропан-бутан с въздух, преди то да влезе в двигателя. LPG системата (газовата уредба) притежава система за спиране доставянето на бензин, когато двигателят работи на пропан-бутан. Тази част от газовата уредба е монтирана в близост до карбуратора, ако превозното средство е по-стар модел и притежава такъв или инжекторите на превозното средство.

Превключвателя за гориво, който притежава LED индикатори за следене на нивото на горивото, дава възможност за превключване между използването на пропан-бутан и бензин, както и да предложи възможността за избиране между двете опции, пропан-бутан или бензин в началото, преди да стартирате двигателя на Вашият автомобил. Всяка една газова уредба за превозни средства трябва да бъде внимателно, точно и прецизно настроена за да работи безпроблемно двигателя с вътрешно горене.

При проблеми с газовата уредба не отлагайте посещението си в специализиран за това сервиз. При необходимост от резервни части за газова уредба (LPG система) се доверете на мощната система за намиране на резервни части за газови уредби - 24asti.bg. Тук ще намерите: адаптри за газова уредба, бензинови клапани, конектори, нивомери, превклочватели за газова уредба, бутилки за авто-газ с различни размери и големина, тръбопроводи за газова уредба и много други части от LPG системата.