Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеЧасти от интериора на джипа

Вътрешният интериор на Off-road джиповете и SUV автомобилите е част от оборудването и е раздел от отдела на леката промишленост в продължение на много години. За нас е удоволствие да Ви осигурим най-добрите продукти на всяка една търговска марка или модел джип на възможно най-ниските цени. Вътрешното интериорно оборудване на салона на Off-road джиповете и SUV автомобилите, предлагано през сайта 24asti.bg е доставено на продавачите и търговците директно от производителите.

Това ни позволява да гарантираме най-конкурентните цени с гаранция за качеството на продуктите. Ние разполагаме със складовите бази на стотици търговци от цялата страна. Частите съвкупно са предлагани в съоръжението за намиране на резервни части както нови така и втора употреба - 24asti.bg. Сайта е специализиран в предлагането и намирането на части от салона на всеки един модел и марка джип. Ако искате да въведете нещо ново към интериора на вашето превозно средство, трябва да знаете, че тук е мястото от където ще започнат тези промени.

Магазините, с които работим разполагат с голям набор от продукти като: допълнително вътрешно осветление, хромирани дръжки за вратите, хромирани решетки по-вентилационната система, красиви и многообразни топки за скоростен лост и спортни педали, спортни седалки от естествена кожа, седалки от висококачествени текстилни материали, релси за седалките, спортни предпазни колани с всякакъв ви и точки на заключване.

Други артикули, които могат да бъдат закупени през 24asti.bg, са: интериорни прагове за превозното средство, кожи за скоростен лост и ръчна спирачка, стойки за навигации и телефони, стойки за чаши, интериорни огледала в с различни цветове и форми, тапицерии за седалките на превозното средство, оригинални стелки и много други висококачествени продукти на изключително добри цени. Доставете удоволствие на себе си и на Вашият джип с интериорните продукти закупени през 24asti.bg. Ние гарантираме удовлетворяването на нуждите в конкретната насока на нашите клиенти.