Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеКопютрите в превозните средства

24asti.bg е специалист в продажбата на висококачествени автомобилни компютри на конкурентни цени. Всички авто компютри предлагани през нашият сайт са произведени от известни и доказали се марки на световният пазар. Всички те са напълно одобрени за използване и инсталиране в превозните средства. Чрез 24asti.bg, Вие можете да намерите разнообразни компютърни системи за превозни средства с различни по-вид функции, включително навигация, системи за проследяване, компютри за улавяне и управление на данни, засичане движението с висока скорост с 3G интернет достъп.

Предлаганата широка гама от автомобилни компютри чрез 24asti.bg, поддържа Windows 7 и Windows XP. Универсалните компютърни системи са в крак със съвременната технология и са съвместими с всички видове превозни средства, включително автомобили, джипове, микробуси, автобуси и камиони. При нас можете да намерите и централният компютър за Вашият автомобил. Една от най Важните части при съвременните превозни средства е точно този главен компютър, наричан още PCM.

Той представлява модул за контрол, който е разработен за управлението на системата за контрол на двигателя. PCM компютъра се състои от електроника, която е монтирана на многопластова платка. PCM следи и регулира сместа на въздуха с горивото и използва каталитичен конвертор за да се сведе до минимум количеството на замърсяването, произведено от двигателя. PCM следи за входни и изходни сигнали, произведени от различни сензори и датчици в системата.

Автомобилният компютър (PCM) следи всяка настройка от системата и прави необходимите корекции, когато е необходимо. Част от сензорите управлявани от автомобилният компютър са: сензора за кислород, датчика на охлаждащата течност, сензора за въздушния поток, сензора на входящия въздух, сензора който следи коляновия вал, датчика на педала на газта, датчика за ъгъла на разпределителния вал и много други. Оперативната памет на автомобилният компютър се състои от клетки, които съдържат информация.

Тези клетки притежават кодове за правилната работа на двигателя, ако информацията е извън параметрите на клетката, сигнална лампа ще извести водача на превозното средство за неизправност. След като двигателя е стартиран и компютъра е диагностицирал системата, ако лампата за сигнализиране продължава да свети означава, че автомобилният компютъра е открил, проблем който е вече записан в самата система.