Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеСпирачна система при джиповете. Поддръжка и резервни части.

Повечето съвременни off-road джипове и SUV са стандартно оборудвани с четири спирачни диска с анти блокираща ABS система, предназначени за употреба при високи скорости на пътя и високо натоварване при off-road шофиране. Анти блокиращата функция на спирачната система при джиповете осигурява по-голям контрол по-време на внезапно спиране, което прави джипа по-лесно направляван и спомага да се запази контрола над него.

Спирачната система е една от най-пренебрегваните системи за нашите автомобили и джипове. Обикновено докато водачите (шофьорите) не чуят раздразнителният, стържещ или скърцащ звук на метал, те не обръщат внимание на спирачната система. Ние ще ви дадем няколко съвета, които се надяваме от тук нататък да спазвате за да се избегнат лошите и необратими ситуации при евентуална повреда на спирачната система.

Колкото и рядко да се налага, всеки един автомобил рано или късно влиза в сервиз било то за ремонт или подмяна на консумативи. Моля изисквайте от сервизните работници да огледат спирачната система за евентуални износвания и повреди. Това включва проверката на количеството спирачната течност в казанчето, при която ще се разбере дали спирачната система губи течност. Помолете да проследят пътя на спирачната система и да оглеждат за евентуални течове при загуба на течност.

Също така е много важна проверката за състоянието на спирачните дискове за пукнатини по-тях, тяхното износване както и това на спирачните накладки. Надяваме се да запомните това, защото то е важно за Вашата безопасност и тази на хората, които возите във вашият автомобил или джип. При необходимост от резервни части за спирачната система на вашият джип, моля използвайте търсещата машина 24asti.bg.

Ние гарантираме за високото качество на продуктите, а и цените за Вас ще са най-добри. Предлаганата гама в 24asti.bg обхваща всички части на спирачната система при джиповете. Всичко от основните компоненти, като барабанни спирачки, дискови спирачки, клапани и цилиндри, спирачни помпи, маркучи, фитинги, муфи и много други. Доверете ни се. Ние ще се погрижим за Вашата безопастност, предлагайки ви само най-добрата стока.