Части за Джипове

Намерете това от което се нуждаетеТунинг за джипове

Чрез добавянето или подмяната на тунинг части за двигателя на Вашият джип, ще постигнете висока производителност при работата на двигателя на превозното средство. През 24asti.bg, вие можете да отправите запитване относно тунинг части за оптимизирането работата на двигателя на вашият джип. Предлаганите части за тунинг модификация на двигателя при джиповете са: спортни колянови валове, клапани, турбокомпресори, супер чарджери, дроселни клапи, спортни филтри, спортни изпускателни системи и много други тунинг части.

Днес двигателите на джиповете са напълно електронно контролирани. Това прави повишаването ефективността на двигателя чрез чип-тунинг много лесно. Това означава, че е напълно по-електронен път, двигателя се тунингова чрез модифициране и програмиране на компютърните чипове, които контролират управлението на двигателя. Другите предлагани продукти от тази категория са резервните части и аксесоари за оптичен тунинг или още наричан body тунинг.

Под оптичен (body) тунинг на джип може да се разбира добавянето, модифицирането или подмяната на части като: ролбари, булбари, брони, прагове, спойлери, лети джанти, маски и решетки. Други елементи от оптичният тунинг са частите от карбон или други олекотени материали, фарове с ангелски очи, диодни стопове, дневни диодни светлини, и много други. Модифицирането на интериора също е част от тунинга на автомобила или джипа.

При интериорният тунинг на джипа могат да се подменят оригиналните части с модифицирани и подобрени такива. Тези тунинг части и аксесоари включват: спортни педали, топки на скоростният лост с уникални дизайни, дръжки за вратите и прозорците, добавянето на хромирани или карбонови елементи, плазмени километражи, уреди за допълнителна информация, стелки за джипове изработени от различни видове висококачествени материали, спортни кожени или текстилни седалки, спортни колани, тапицерии за седалки и много други.

Към интериорният туниг се включва и добавянето или вграждането на аудио или мултимедийните системи. Големият цолаж гуми и джанти са включени към оптичният тунинг. Гумите имат голяма ефективност върху поведението на колата и се налага тяхната периодична подмяна. Избора на ниско профилни гуми, различни от оригиналните е много добър начин за персонализирането на джипа. Изборът включват гуми за различни метеорологични и пътни условия, различни размери и компромиси между цена, сцепление, експлоатационен живот, съпротивлението при допира до асфалта, комфорт на возене и други. Запитване за всички тези тунинг части можете да изпратите през сайта на 24asti.bg.