Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Бързи връзки за лекотоварни и тежкотоварни камиони

Бързите връзки при камионите могат да са част от всяка една система на превозното средство. Сам по-себе си израза бързи връзки говори, че това са елементи чрез, които се свърват отделни части при лекотоварните и тежкотоварни камиони. Тези отделни и много по-вид бързи връзки са:

ABS полиуретанов кабел с пет или седем извода, GGVS-ADR кабела, накрайници за кабините контакти, EBS паркинг конектора, конзоли, адаптери за различни връзки като електрически, механични или хидравлични устройства. Други части, които могат да бъдат назовани под името бързи връзки са части като:

тип N и тип S алуминиеви накрайници, тип N и тип S пластмасови накрайници, тип N контакти за ремарке, тип S мъжки и женски накрайници за ремарке с различни по-брой и вид изводи и много други така наречени бързи връзки. Ние от 24asti.bg, имаме удоволствието да Ви представим  една от най добре работещите системи за намиране на резервни части за камиони, в случая бързи връзки за камиони.

24asti.bg е онлайн каталог чрез който можете бързо и лесно да изпратите запитване за наличност и цена за необходимата бърза връзка на Вашият лекотоварен или тежкотоварен камион, само с няколко клика на мишката. От сайта за лесно намиране на резервни части за автомобили и камиони, Вие имате пряк достъп до търговци и вносители на резервни части, автомагазини, автоморги и други.

Тази система е създадена и разработена единствено за да се удовлетворят нуждите на крайният клиент, който търси резервни части като бързи връзки за своят автомобил или камион. Цените са най-добрите, уверете се сами като отправите запитване за наличност и цена за необходимата Ви бърза връзка за камион.

Използвайки сайта 24asti.bg, Вие ще получите необходимата бърза връзка за камион в най-кратък срок и то на страхотна цена. Ние имаме удоволствието да Ви дадем правото на избор из многобройните производители на бързи връзки за камиони с най-голямо качество.