Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Нови и регенерирани гуми за камиони

Понякога старите гуми на камиони, при които е износен само протектора могат да бъдат ремонтирани и рециклирани. Този тип гуми се наричат регенерат. При регенерираните гуми се премахва прецизно остатъка от износеният протектор и се добавя нов фурнир на протектора. Тези регенерирани гуми се считат за ефективен начин на рециклиране на старите гуми без ограничаване размера на гумата.

За хората и фирмите, които разполагат с минимален бюджет, тези регенерирани гуми могат да дадат възможност да се заменят старите и износени гуми, без това да доведе до големи разходи. Въпреки, че точният процес за регенериране на гумата варира в зависимост от производителя, чиято най-важна задача е да вземе гума за обработка, която е в добро състояние, при която да може да се добави още един слой от каучук на мястото на износения протектор.

При тази замяна и регенериране на старата гума се използват специални материали, методи и технологии, които помагат за силната и здрава връзка между новият фурнир и старата гума. С напредването на технологиите и развитието на специалните материали е трудно и дори невъзможно да се посочат разлики между рециклираните гуми и новите гуми. Това качествено свързване също е важно, като се има в предвид мярката за безопасност.

Рециклираните гуми се правят за почти всеки вид колесни превозни средства, които се движат по-обществените пътища. Камионите са един от най-честите примери на превозни средства, при които се използват рециклирани (регенерирани) гуми. Много пъти транспортните фирми в България се възползват от рециклираните гуми предлагани през сайта за намиране на резервни части за автомобили и камиони - 24asti.bg, независимо дали превозните средства се използват за къси или дълги разстояния.

Поради доказаните постижения в областта на безопасността и качеството на рециклираните гуми, Вие можете да имате пълно доверие при тяхното използване, гарантирайки безопасното пътуване за шофьорите на Вашият камион. През сайта 24asti.bg, Вие можете да закупите като регенерат, така и нови гуми за Вашият камион.