Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Електрическа система при камионите и резервните и части

При днешните, съвременни камиони електрическите системи стават все по-сложени и необходимостта от професионална грижа и поддръжка при тях е крайно необходима. Електрическата система на камиона трябва да бъде напълно проверявана и тестван на всеки две години или когато тежкотоварното превозно средство се обслужва в сервиз и при необходимост да се отстранят вече създадените проблеми в електрическата система.

Много от проблемите, свързани с електрониката са причинени от променливото напрежение. При възникване на повреда в електрическата система на камиона, елементите трябва да бъдат проверени и диагностицирани стъпка по-стъпка за да се достигне до увредената част и повредата да бъде внимателно отстранена. Когато забележите повреда в електрическата система на камиона, незабавно посетете специализиран сервиз, ако сами не можете да се справите с проблема.

Тук е мястото да споменем, че ако имате нужда от резервна част за електрическата система на Вашият камион като: контролни модули, превключватели, динамо, датчици, стартер, бутони, електрически мотори, електрически уреди, ключ маса, електрическа горивна помпа и много други, използвайте сайта за намиране на резервни части за камиони - 24asti.bg.

Чрез нашият сайт Вие можете да отправите запитване за части от електрическата система на камиона, които управляват бордовото оборудване, спирачките на камиона, системите които осигуряват отопление, вентилацията и климатизация на тежкотоварното превозно средство.

Съвременните, нови камиони притежават двойна система за електрификация, така че камионите да могат да се включат към електрически контакти, когато са паркирани. За да се използва двойната система за електрификация, камионите трябва да бъдат оборудвани с инвертор който да конвертира напрежението до 120 волта. Необходимото електрическо оборудване може да включва електрическа система HVAC.