Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Кормилната уредба при камионите и отделните и части

Кормилната уредба на камиона насърчава и помага за правилното управление и шофиране на тежкотоварното превозно средство. Прецизно настроената кормилна уредба също така помага за безопасното шофиране, като помага да се избегнат пречките по-пътищата, да се запази контрола. Необходимо е да знаете, че при управлението на тежкотоварни камиони ръцете на водача трябва да бъдат поставени на точно определените места на волана.

Поставянето на ръцете от вътрешната страна на волана може да доведе до неприятни наранявания при постъпване на превозното средство в неравности по-пътя. При подобна ситуация ръцете на водача могат да бъдат усукани и дори счупени, независимо от лекото управление на съвременните камиони. Управлението на превозното средство чрез кормилната уредба е много важно, когато става дума за безопасност по-време на шофиране с по-висока скорост.

За да функционира една кормилна уредба безпроблемно тя трябва да бъде преглеждана и диагностицирана в сервиз през определен период от време. Независимо, че една кормилна уредба може да бъде постоянно поддържана, тя е съставена от части и елементи, при които прекомерната употреба може да доведе до тяхното увреждане или счупване. Не се отчайвайте. Всичко може да бъде бързо и лесно поправено със закупените резервни части за кормилната уредба на вашият камион, от сайта 24asti.bg.

В нашият онлайн каталог за намиране на резервни части за камиони Вие ще намерите категорията "Кормилна уредба" от където можете да запитате за цена на резервни части като: волан за камион, лост за кормилна уредба, кормилни накрайници, кормилни щанги, паразитен хебел, хидравлични помпи, ръчна или хидравлична рейка, пневматична рейка, шенкели, болтове, семеринги, ролки, щанги и много други части от кормилната уредба на лекотоварните и тежкотоварни камиони.