Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Осветителни тела (фарове, стопове, мигачи, халогени и резервни лампи) за камиони

В нашият сайт се предлагат осветителни системи за всяка една марка и модел камион, независимо дали е лекотоварен или тежкотоварен. Предлаганите осветителни тела за камиони са над 50 000, включително цялостни системи за осветление на камион. При осветителните продукти е използвана технологията с традиционно нажежаемата жичка, технологията LED и ксенон системи за камиони.

В рамките на традиционното осветление при камионите, ние разполагаме с най-големият набор от лампи и аксесоари в търговската индустрията за осветлението на превозните средства. Осветителните тела за камиони са с най-високо качество гарантирано и сертифицирано от производителя.

Осветителните тела въз основа на традиционна лампа с нажежаема технология за осветление, продължават да бъдат широко използвани в целия тежкотоварен търговски пазар на превозните средства. 24asti.bg е водеща търсеща машина за осветителни системи, базирани на LED технологията в рамките на търговската автомобилна индустрия, и предлага най-големият избор на такива осветителни системи.

LED осветлените системи имат значителни предимства пред традиционните с нажежаема жичка системи за осветление, когато се използва за търговски приложения на превозното средство, с участието на по-дълъг живот на продукта, повишена издръжливост и намалена консумация на енергия. 24asti.bg има здрава основа и голям опит в предлагането на осветителни тела за камиони.

Лампите с нажежаема жичка предлагани в 24asti.bg са с различни приложения. При всички осветителни тела като фарове, стопове, габарити, мигачи, халогени и други, предлагани в нашият онлайн каталог за намиране на резервни части за камиони, са използвани противошокови и противовибрационни компоненти, които значително удължават живота на лампата.

Някои от осветителните тела с LED диодни лампи предлагани от 24asti.bg, са с доживотна гаранция на лампата. Съвременните осветителни тела с LED лампи са постигнали значителен напредък в изискването на по-малко енергия, осигурявайки по-голяма продукция на светлината. Изпоклзвайки търсещата машина за резервни части 24asti.bg, ние гарантираме, че ще намерите необходимото осветително тяло за вашият камион на атрактивна цена.