Части за Камиони

Намерете това от което се нуждаете


Съединители за камиони и тежкотоварни превозни средства

През нашият сайт 24asti.bg се предлагат широка гама от комплекти и отделни резервни части за съединителя и маховика на всички марки и модели тежкотоварни автомобили и камиони. Нашият каталог включва отделни категории по-части за съединителя чрез, които лесно ще намерите точно това, което Ви е необходимо.

Част от предлаганите съединители и отделните им части за камиони са от марки като: Chevrolet, Dodge, Ford, GMC, Hino, Isuzu, Kenworth, Mack, Mercedes Benz, Mitsubishi Fuso, Navistar, Nissan, Perbilt, Scania, Volvo и други. Всички комплекти съединители за камиони намерени чрез търсещата система за резервни части са пълни.

При някой комплекти съединители за камиони към тях са приложени и необходимите инструменти за монтаж като гаечни ключове, смазващи греси и други. Технически, съединителите за камиони намерени чрез нашият сайт са превъзходни и с гарантирано качество и произход. Предлаганите съединители от световно известни марки са на много добри цени, понеже ние ви позволяваме да достигнете директно до вносителите на съединители за камиони и тежкотоварни машини.

Новият съединител дава възможност за по-добро шофиране и новите части на комплекта намаляват промяна на прилаганите усилия и елиминират приплъзването. Също така при новият съединител няма луфтове при движещите се части, което означава - по-добра и надеждност. При смяната на старият съединител на камиона с нов не са нужни вътрешни корекции за добрата му работа.

С новият съединител, системата на камиона ще работи по-лесно и ще е по-добре адаптивна. Съвременният дизайн и приложените технологии при съединителите за тежкотоварни машини и камиони ги прави по-надеждни, увеличава техният живот позволявайки по-интензивното им натоварване.