Части за Мотори

Намерете това от което се нуждаете


Части втора ръка за мотоциклети

Търсите моточасти на ниска цена? Намерете авточасти втора употреба чрез 24asti.bg сега!

Добре дошли в бързата и безспорно безценна онлайн услуга, която ще ви спести множество излишни главоболия и пари. Вашето време е ценно за нас, затова създадохме за вас раздела за нови и употребявани части за мотори!

Мото манията непрекъснато набира скорост сред ценителите на мотоциклети от всякакъв клас. Статистиката ни сочи, че значителна част от нашите онлайн потребители считат услугата, която им предоставяме, за качествена и много полезна. Това е така, защото напълно безплатно, без никакви ангажименти, ние ви даваме възможността да сравните цени за желаните от вас резервни части за мотори в рамките на максимум 48 часа. Това става възможно след получаване на различни оферти за търсената нова или втора употреба част за мотор от нашите мото експерти, мото морги и доставчици, регистрирани в националната ни мрежа.

24asti.bg специалист по локализиране на нови и употребявани мото части онлайн за всевъзможни марки и модели. Ние сме най-голямата мрежа от търговци на части онлайн за територията на България!

Край на отегчителното звъннете по мото морги и мото магазини, край на дългите обиколки по магазини за авточасти. Вече не е нужно да напускате дома или работното си място. Всичко, което желаете, може да бъде доставено до вас. Целта на този онлайн проект е да постигнем до 70% отстъпка в цената на търсената от вас част за мотор. Дългогодишният ни опит в сферата на мото индустрията гарантира сигурността и лоялност към нашите потребители.

Екипът ни е на разположение да отговори на всички ваши запитвания! Обслужване, за което всеки клиент мечтае – 24 часа /7 дни в седмицата. Системата предоставя възможност на професионалните организации да се развиват на автомобилния пазар.