Части за Мотори

Намерете това от което се нуждаете


Резервни части за горивната система на Вашият мотоциклет или ATV

Мотоциклетните горивни системи принципно не са сложни по-отношение на функция или дизайн. Горивният поток от резервоара за гориво се регулира от petcock в долната част на самият резервоар. Единият край на горивната линия е свързан с petcock и в зависимост от конкретния мотоциклет, другият край се свързва с карбуратора или горивната помпа.

При изтичането и загубата на гориво се предполага за слаба връзка някъде по-горивната линия. Течове в основата на карбуратора или на горивната помпа означава, че необходимо да се замени този компонент. Отстраняване на други проблеми, може да бъде постигнато с помощта и прилагането на различни процедурата стъпка по-стъпка.

За да работи безпроблемно горивната система на Вашият мотоциклет е необходима постоянна сервизна поддръжка. Това включва навременна подмяна на въздушен и горивен филтър. Горивният филтър на мотоциклета предпазва горивната помпа или карбуратора от нежелано замърсяване.

В зависимост от експлоатацията на вашето моторно превозно средство, някои от частите и елементите на горивната система на мотоциклета могат да бъдат износни и повредени. От тук в категорията на 24asti.bg - горивна система на мотора, Вие можете да запитате за всяка една отделна част или ремонтен комплект, необходими за отстраняване на проблема по-горивната система на Вашият мотоциклет.

Чрез сайта 24asti.bg, се предлагат както нови така и втора употреба горивни помпи и карбуратори за мотоциклети. Някои от резервните части които можете да намерите и закупите са: въздушен клапан за мотор, въздушен филтър, горивен филтър, горивна помпа, жигльори, тръбопроводи за горивната система, поплавък за резервоара, клапан за отдушник, пластичен клапан, семеринги, гарнитури, ремонтни комплекти и много други.

Винаги се отнасяйте до ръководството на потребителя за препоръчваните процедури при отстраняване на неизправности в горивната системи на мотоциклета. Също така имайте в предвид, че повреденото уплътнение на капачката на резервоара за гориво може да инхибира притока на гориво. Уверете се, че уплътнението на вашата капачка не е повредено. Отстраняването на проблеми по-горивната система на мотоциклета трябва да се извършва в специално пригодени за това и обезопасени помещения.