Части за Мотори

Намерете това от което се нуждаете


Резервни части за електрическата система на мотоциклета

Алтернатора и батерията (акумулатора) на вашия мотор осигуряват необходимото напрежение (ток), които са нужни за стартирането, осветлението и работата на другите електрически уреди. Алтернаторът на Вашият мотоциклет превръща механичната енергия в електрическа енергия. Вече създадената електрическа енергия след това се използва за захранване на бобината (ите), които осигуряват високото напрежение, което е необходимо за генерирането на искри създадени от свещите.

Алтернаторът също е отговорен за предоставянето на ток, необходим за осветлението и другите електрически аксесоари на мотоциклета. Той също така има много важна отговорност за правилното зареждане на мотоциклетният акумулатор, необходим за стартирането на мотора. За да бъдете сигурни, че ще може да се осигури енергията, необходима, за стартирането на мотора, както и правилното зареждане на батерията (акумулатора), напрежението трябва да е малко по-високо от 12 волта (обикновено около 10%).

Някои от основните елементи на електрическата система на мотоциклета, които можете да намерите на страхотно ниски цени и да закупите чрез системата на 24asti.bg са: акумулатор, динамо (генератор), датчици, делко, електрическа горивна помпа, запалителни бубини, кабели за свещи, регулатори, стартери, релета и свещи за мотоциклети.

Другите неразделни части от електрическата система на мотоциклета, които могат да бъдат намерени и закупени чрез нашият сайт са: предни светлини (фарове) за мотор, мигачи, червени и бели стопове, километражи, клаксони за мотор и много други. Нашата система за бързо и лесно намиране на резервни части за електрическата система на мотоциклета, 24asti.bg работи денонощно за вас. Важно е да знаете, че правилната и постоянна сервизна поддръжка на електрическата система на мотора ще доведе до неговата безпроблемна работа и по-дълъг живот.