Части за Строителни машини

Намерете това от което се нуждаете


Видове строителни машини

Представяме ви една нова система, единствена в България, която служи за бързо запитване и намиране на резервни части за всякакви машини, които могат да бъдат нови или употребявани. Посетете 24asti.bg и ще се убедите в това. Системата е напълно автоматизирана и безплатна, от вас се иска просто да посочите търсената част и ще получите оферта за нея.

Ние имаме дългогодишен опит в тази сфера и за това можем да намерим много бързо всякакви резервни части. Това беше и причината да създадем този сайт, чрез който да помогнем на всички наши потребители и да докажем на търговците, с които работим, че технологиите се развиват, а старите методи за дистрибуция и търсене на части вече не са толкова ефективни и могат да бъдат заменени от нов, по-добър.

Чрез 24asti.bg вие пестите пари, защото нашите доставчици ще ви предложат възможно най-доброто качество на колкото се може по-ниска цена. Ако не се възползвате от сайта ни, вие най-вероятно ще намерите частите на доста по-високи цени, за това не допускайте подобна грешка и ни се доверете.

Вече на много строителни машини се монтират аларми, които не само издават звукови сигнали, а имат възможност и да блокират двигателя на строителната машина. Те са снабдени също и с други екстри, като например проследяване чрез GPS. По този начин машините могат да бъдат локализирани, а собствениците им имат контрол върху тях в реално време, могат да ги проследят, да ги деактивират когато решат и т.н.

След като влезете в системата ни, вие ще получите достъп до стотиците резервни части, които могат да ви бъдат доставени от цялата страна, без дори да ставате от компютъра си.

Ако ви трябва резервна част за вашата машина, без значение дали е трактор, багер, валяк или друг вид, можете да я потърсите още сега. Вече не е като преди, когато трябваше да обикаляме и да търсим от различните фирми и дилъри това което ни трябва, например шасита, двигатели, спирачни системи и т.н. В днешно време всичко става по интернет, просто пускате запитване и получавате отговор.