Регистрация на търговец

Регистрация на търговец

Присъединете се към нас, ако сте търговец на резервни части

Хиляди купувачи търсят необходимите резервни части в Интернет за своят автомобил, камион, мотоциклет или друг вид моторно превозно средство. За да предложите своят асортимент от резервни авточасти онлайн, вече не е необходимо да имате собствен сайт или онлайн магазин. Ние предлагаме директна връзка между клиентите и вас търговците предлагащи нови или втора употреба резервни части, без да губите време или да полагате усилия за да ги намерите. Системата за търговци работи 24 часа в денонощието 7 дена в седмицата. Ползвайки нашата система, Вие имате възможност за по-голям спектър от клиенти и е отлична предпоставка за увеличаване на вашия дневен, месечен и годишен оборот. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в нашата система.

Работейки с нас, Вие получавате:

  • Стотици потенциални купувачи всеки ден.
  • Възможността за бърза и лесна статистика на продажбите, както и кореспонденцията с клиентите.
  • Възможност за увеличаване на продажбите, без всякаква инвестиция.

Какво е необходимо за да започнете да работите и печелите благодарение на 24asti.bg:

Регистрирайте се в сайта

  1. Попълнете коректно посочените данни и информация за контакт на вашата фирма.
  2. Уточняват се критериите, по които желаят да получавате молби (запитвания) за резервни части. Тук можете да изберете някоя от посочените точки или да маркирате абсолютно всички, в зависимост какви части предлагате.
  3. След като администратор на нашата услуга провери и активира профила ви, Вие ще имате достъп до списъка със запитвания за резервни части, които са изпратени от нашите посетители чрез формата "Търсене на част".
  4. Ако имате необходимите търсени части ще имате възможност да комуникирате директно с потенциални купувачи и да им предложите цена и условия на доставка.

Начин и възможност за плащане на услугата:

Предлагаме безплатна демо версия, използвайте момента за да се регистрирате сега!

Предлаганата възможност:

Използвайте единствената онлайн мрежа за лесен достъп от клиенти и търговци на авточасти. Ако желаете да се присъедините към мрежата на www.24asti.bg, моля попълнете формата за регистрация.